Οχτώ κομμάτια πασπαρτού που ΔΕΝ πρέπει να χάσετε για κανένα λόγο στις εκπτώσεις

Οι εκπτώσεις συνεχίζονται δυναμικά και εμείς «αλωνίζουμε» στα αγαπημένα μας online shops για να βρούμε τα κομμάτια που αξίζει να αποκτήσουμε πιο οικονομικά γιατί θα φορέσουμε ξανά και ξανά το καλοκαίρι αυτό και γιατί όχι και κάποιο επόμενο. Φυσικά το brand που αγαπούν οι περισσότερες γυναίκες στη χώρα μας για τις cool δημιουργίες του είναι η BSB, η οποία έχει καταφέρει να ενώσει ποιότητα με design σε τιμές που μπορούμε όλες να αποκτήσουμε. Οι εκπτώσεις στο online shop της BSB συνεχίζονται και εμείς βρήκαμε τα κομμάτια που πρέπει να μη χάσετε για κανένα λόγο γιατί θα τα βάλετε ξανά και ξανά.

Η λευκή ποδιά

139-145003_02_4

Είναι ένα λευκό φόρεμα ο καλύτερος τρόπος  για να καταπολεμήσετε τη ζέστη, να αναδείξετε το μαύρισμά σας και να κάνετε τέλεια casual looks από τις βόλτες στο νησί ή στην πόλη μέχρι το γραφείο.

Το graphic t-shirt139-110100_02_4

Δεν ξέρουμε σε ποιο νησί αφήσατε εσείς την καρδιά σας, αλλά τίποτα δεν είναι πιο ταιριαστό για summer looks από ένα graphic t-shirt που σας παραπέμπει στο αγαπημένο σας μέρος που σας κάνει να ονειρεύεστε μες στην ημέρα.

Το καλοκαιρινό poncho

039-340002_02_4

Πώς μπορείτε να καταπολεμήσετε την ψύχρα του νυχτερινού αέρα στα νησιά και να διατηρήσετε το αψεγάδιαστο στιλ σας; Μια νότα Μεξικού στο στιλ σας είναι η λύση και αυτό το πόντσο της BSB είναι το ιδανικό κομμάτι.

To fringe σορτς039-241051_80_4

Γιατί να φορέσεις απλά shorts, όταν μπορείς να φορέσεις shorts με κρόσσια που δίνουν αυτό το έξτρα που χρειάζεται το στιλ σου χωρίς να προσπαθήσεις ιδιαίτερα;

Το pink denim shorts

039-241024_406_4

 

Ποια γυναίκα δεν αγαπά τα denim shorts το καλοκαίρι που φοριούνται παντού; Αν μάλιστα αυτά είναι ροζ shorts σαν αυτό το κομμάτι της BSB, τότε ακόμα καλύτερα γιατί είναι iconic.

Η λινή cargo φούστα

039-213030_10_4

Αν πρέπει να πάτε στο γραφείο, αλλά να παραμείνετε δροσερή το λινό είναι το ύφασμά σας και αν θέλετε να είστε και on trend, το cargo είναι η λειτουργική τάση που πρέπει να αγκαλιάσετε. Γενικά αυτή η BSB φούστα είναι ό,τι χρειάζεστε.

H statement ζιπ κιλότ

039-141006_30_4

Αν υπάρχει ένα κομμάτι που κολακεύει κάθε σωματότυπο και αγαπούν οι γυναίκες, είναι σίγουρα οι ζιπ κιλότς που ενδέχεται να τις έχετε σε πολλά χρώματα, αλλά αν το κόκκινο δεν είναι ένα από αυτά, μπείτε στο online shop της BSB και παραγγείλετε τη ζιπ κιλότ της BSB πριν εξαντληθεί.

Το print λαχούρι σε καλοκαιρινό φόρεμα

139-111101_41_4

 

Τίποτα δεν φωνάζει καλοκαίρι περισσότερο από τη μπόχο διάθεση στο look και ένα φόρεμα με print λαχούρι σε κοραλί χρώμα είναι το κομμάτι που φτιάχτηκε για όλες τις γυναίκες που είναι summer lovers.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα