Ocean’s 8: Οι πρωταγωνίστριες ήταν υπέροχες στην πρεμιέρα της ταινίας

Μία από τις πιο πολυαναμενόμενες κινηματογραφικές παραγωγές είναι πλέον γεγονός. Το «Ocean’s 8» -που περιμέναμε εδώ και πολύ καιρό- είχε χθες πρεμιέρα και φυσικά εκεί έδωσαν το παρών όλοι οι συντελεστές και οι πρωταγωνιστές που σε λίγο καιρό θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στη μεγάλη οθόνη. Βέβαια εμείς δε θα ασχοληθούμε με το κατά πόσο πρόκειται για μια καλή ταινία και αν αξίζει να πάτε να τη δείτε, αλλά με τις εμφανίσεις των πρωταγωνιστριών στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας. Και οι οχτώ ήταν υπέροχες και εκτός των άλλων το γεγονός ότι πόζαραν όλες μαζί, κρατώντας και στηρίζοντας η μία την άλλη, ήταν ακόμα ένα στοιχείο που σ’ εμάς τουλάχιστον, δεν πέρασε απαρατήρητο.

Getty Images
Getty Images

Ίσως η πιο πολυσυζητημένη από τις πρωταγωνίστριες ήταν η Rihanna η οποία δεν έχει ξαναεμφανιστεί σε τόσο πρωταγωνιστικό ρόλο κάποιας ταινίας. Στην πρεμιέρα φόρεσε ένα Givenchy μεταλλιζέ φόρεμα με ruffles και overall ήταν η Rihanna που όλοι αγαπήσαμε.

Getty Images
Getty Images

Η Sarah Paulson ήταν η αγαπημένη μας. Ο λόγος είναι πολύ απλός, έκανε ένα φόρεμα από κίτρινο, φωσφοριζέ υλικό, να φαίνεται τρομερά chic και φορώντας ένα τόσο δύσκολο και αμφιλεγόμενο κομμάτι κατάφερε να είναι πολύ καλοντυμένη. Εντάξει θα πείτε ότι το φόρεμα είναι Prada αλλά και πάλι, μια διάσημη υπογραφή δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι η ιδανική επιλογή.

Getty Images
Getty Images

Σειρά έχει η μάλλον αδιάφορη αλλά κομψή παρουσία της Awkwafina. Για την περίσταση επέλεξε ένα λευκό, cape dress Reem Acra, από τη Resort 2018 συλλογή, το οποίο δεν ήταν καθόλου κακό, αλλά μπροστά στα υπόλοιπα, πολύ ιδιαίτερα και fashion forward σύνολα, ήταν κάπως χλιαρό.

Getty Images
Getty Images

Συνεχίζουμε με τη Mindy Kalling και την Atelier Prabal Gurung μεταλλιζέ τουαλέτα της, η οποία ήταν πραγματικά αυτό ακριβώς που χρειαζόταν για την περίσταση. Της ταίριαζε απόλυτα και φυσικά η επιλογή της απέδειξε ότι μια γυναίκα δε χρειάζεται να έχει αναλογίες μοντέλου για να είναι σέξι και καλοντυμένη.

Getty Images
Getty Images

Γνωστή για τις αντισυμβατικές της επιλογές, η Helena Bonham Carter σίγουρα δεν είναι ο άνθρωπος που περιμένει κανείς να δει να φοράει ένα φόρεμα που θυμίζει μια κλασική red carpet εμφάνιση. Αυτό το μαύρο Vivienne Westwood φόρεμα ήταν κάτι που θα ορκιζόμασταν ότι έχει ξαναφορέσει και έτσι δε μας εξέπληξε ιδιαίτερα. Παρόλα αυτά το συνδύασε με ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια που έδιναν χρώμα στο look της.

Getty Images
Getty Images

Φανταστική και η Anne Hathaway με αυτό το φόρεμα, τα μαλλιά και τα αξεσουάρ που επέλεξε εν προκειμένω. Δε θυμόμασταν ότι ο Jean Paul Gaultier συνεχίζει να σχεδιάζει τόσο ωραία φορέματα. Είχε φροντίσει να το ξεχάσουμε τα τελευταία χρόνια.

Getty Images
Getty Images

Η Cate Blanchett και πάλι ήταν έτσι όπως έπρεπε. Φορώντας ένα Missoni κοστούμι διακοσμημένο με παγέτες, και μια λεπτομέρεια με Caribbean ρίγες που του έδινε μια διαφορετική χροιά. Το look ολοκλήρωσε με γόβες Aquazzura και φυσικά έκανε και πάλι μια αψεγάδιαστη εμφάνιση, όπως πάντα άλλωστε.

sandra bullock

H Sandra Bullock έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στονElie Saab και η επιλογή της την έβγαλε ασπροπρόσωπη καθώς ήταν απαστράπτουσα με όλη τη σημασία της λέξης.

Τι μάθαμε από όλο αυτό; Πρώτα από όλα πως κάποιες γυναίκες ξέρουν τι να φορέσουν σε κάθε περίσταση. Ακόμα και τα πιο αδιάφορα looks ήταν πραγματικά καλόγουστα και δε θα μπορούσαμε να πούμε τίποτα αρνητικό γι’ αυτά. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως οι γυναίκες μπορούν να συνυπάρχουν, να αγαπιούνται και να στηρίζουν η μία την άλλη. Από τις εικόνες που κυκλοφόρησαν δε φαίνεται πουθενά κάποια να έχει ύφος ντίβας και να προσπαθεί να επισκιάσει κάποια από τις υπόλοιπες. Πόζαραν σαν μια απλή κοριτσοπαρέα, γελούσαν συνεχώς και δε σταμάτησαν να κρατούν η μία την άλλη. Και δεν έχει καμία απολύτως σημασία που είναι όλες τους πολύ διάσημες, πολύ επιτυχημένες. Κάτι μας λέει ότι αυτή η ταινία θα είναι καλύτερη από τις προηγούμενες, και δεν έχουμε τίποτα με όλα αυτά τα αγόρια που πρωταγωνιστούσαν μέχρι τώρα.

Girlpower at its best.

Aκολουθήστε το InStyle στο instagram

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα