Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να καθαρίζετε τα πινέλα σας

Ναι, το ξέρουμε πως σας κάνουμε κήρυγμα συνέχεια για το πόσο απαραίτητη είναι η καθημερινή φροντίδα του προσώπου σας και πως δεν πρέπει να ξεχνάτε ποτέ το αντηλιακό, αλλά αυτή τη φορά δεν θα κάνουμε το ίδιο. Αυτή τη φορά θα σας κάνουμε κήρυγμα για το πόσο σημαντικό είναι να πλένετε τα πινέλα του μακιγιάζ σας. Αν και δεν καταλαβαίνουμε πως γίνεται να μην αηδιάζετε όταν πάτε να χρησιμοποιήσετε ένα πινέλο που έχει να πλυθεί ένα μήνα, υπάρχουν κοπέλες που το κάνουν και ναι, ζουν ανάμεσα μας (γκουχ γκουχ προς πολλές γνωστές μας).kylie

Αν η όψη ενός πινέλου γεμάτο foundation μέχρι τις ρίζες του δεν είναι αρκετό για να σας κάνει να το καθαρίσετε, τότε να σας ενημερώσουμε πως αυτό το πινέλο είναι ΓΕΜΑΤΟ με μικρόβια, τα οποία θα περάσουν στο πρόσωπό σας, προκαλώντας στην καλύτερη περίπτωση σπυράκια. Αν σας τρομάξαμε καλώς, αυτός ήταν ο σκοπός μας, το κάναμε για το καλό σας όμως και έχουμε να σας προτείνουμε και ένα προϊόν που θα καθαρίσει τα πινέλα σας σε χρόνο dt.

Τα Inglot διαθέτουν το makeup brush scrubber (€8), μία βούρτσα με την οποία μπορείτε να καθαρίζετε σε βάθος τα πινέλα, τρίβοντας τα επάνω της μαζί με ένα καθαριστικό υγρό, απομακρύνοντας άμεσα όλα τα υπολείμματα μακιγιάζ.

INGLOTPromise, είναι πανεύκολο και η επιδερμίδα σας θα σας ευγνωμονεί μετά.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα