O Matthew McConaughey κάνει την καλύτερη διαφήμιση για την Ελλάδα

O Matthew McConaughey φέτος έκανε τις διακοπές του στην Ελλάδα (συγκεκριμένα στη Μύκονο και στην Αντίπαρο) μαζί με τον φίλο του Woody Harrelson. Αυτό μπορεί να το είχατε καταλάβει ήδη από τα social media. Αυτό που μάλλον δεν γνωρίζατε, είναι το μέγεθος της αγάπης που ανέπτυξε ο χολιγουντιανός ηθοποιός για τη χώρα μας. Αυτό έγινε γνωστό πριν μερικές μέρες με την εμφάνισή του στην εκπομπή του Jimmy Fallon που χαρακτήρισε την Ελλάδα παράδεισο επί γης.

Ο Matthew McConaughey αποκάλυψε πως επρόκειτο να μείνει για τρεις εβδομάδες στη χώρας, αλλά τελικά όπως αποκάλυψε επιμήκυνε τις διακοπές του για μία εβδομάδα ακόμα.

«Η Ελλάδα είναι Παράδεισος. Τα νερά της είναι υπέροχα και ασφαλή, δεν «δαγκώνουν». Η γη είναι φιλική, ο αέρας είναι φιλικός. Οι άνθρωποι είναι υπέροχοι – αγαπούν τις οικογένειες. Σέβονται τους ηλικιωμένους, γιατί είχα και την μητέρα μου μαζί….» είπε μεταξύ άλλων. «Τέτοιος Παράδεισος, που αποφασίσαμε να μείνουμε στην Αντίπαρο για μία ακόμα εβδομάδα…» συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο (πιάστε το από το 3ο, περίπου, λεπτό) κι απολαύστε όσα λέει για την Ελλάδα. Ευχαριστούμε Matthew McConaughey για τα καλά σου λόγια. Σε περιμένουμε του χρόνου να ομορφύνει και πάλι τα ελληνικά νησιά με την παρουσία σου. Απλά να μας το πει λίγο πιο νωρίς για να είμαστε εκεί κοντά που κάνει μπάνιο.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα