Νέα

O Kit Harington αποκαλύπτει γιατί ξεκίνησε ψυχοθεραπεία μετά την “επιστροφή” του Jon Snow στο Game of Thrones

Αποκάλυψε γιατί ο Jon Snow τον οδήγησε στον ψυχαναλυτή

InStyle.gr

Instagram @kitharington

Ο Κit Harington βρέθηκε ξαφνικά στο επίκεντρο της δημοσιότητας χάρις στον ρόλο του στη δημοφιλή σειρά Game Of Thrones. Ο 32 χρόνος ηθοποιός μίλησε στο Variety για την δυσκολία του να διαχειριστεί τα φώτα της δημοσιότητας λόγω της τεράστιας επιτυχίας του ρόλου ως Jon Snow.

«Δεν ήταν η καλύτερη στιγμή στην ζωή μου. Ένιωθα ότι έπρεπε να νιώσω ότι ήμουν ο πιο τυχερός άνθρωπος  του κόσμου, ενώ στην πραγματικότητα ένιωθα πολύ ευάλωτος. Ήταν μια αδύναμη στιγμή στην ζωή μου τότε, όπως άλλωστε πολλοί άνθρωποι θα ένιωθαν στα 20 τους».

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ρόλος του Jon Snow πήρε μεγάλη διάσταση και έγινε επιτυχία στην HBO. Tότε ο Ηarington παραδέχτηκε ότι άρχισε να  καταρρέει από την πίεση.

 

View this post on Instagram

 

Just 4 more weeks! 🙌 #kitharington #jonsnow #gameofthrones

A post shared by Kit Harington (@kitharingtonn) on

«Η χειρότερη περίοδος μου ήταν όταν η σειρά άρχισε να στρέφεται γύρω από τον Jon Snow, όταν πέθανε και επέστρεψε. Δεν μου άρεσε που όλη η σειρά εστίασε στον Jon» και συνέχισε «Όταν αποτελείς μέρος στην κορυφαία σκηνή μια τηλεοπτικής σειράς που βρίσκεται στο απόγειο της και το επίκεντρο είσαι εσύ αυτό είναι τελείως τρομακτικό».

Mετά την πίεση που υπέστη λόγω του άγχος και των ανασφαλειών που του προκάλεσε ο αναβαθμισμένος ρόλος του αποφάσισε να ξεκινήσει  θεραπείες.

«Τότε ήταν ο καιρός που ξεκίνησα τις θεραπείες και να μιλάω στους ανθρώπους .Ένιωθα πολύ απροστάτευτος και δεν μιλούσα σε κανέναν. Έπρεπε να νιώθω πολύ ευγνώμων για όσα είχα, αλλά ένιωθα ότι ανησυχούσα απίστευτα αν θα μπορούσα να υποδυθώ τον ρόλο».

Μετά από πέντε χρόνια σταθερής επιτυχίας o Harington άλλαξε την στάση του απέναντι σε αυτό λέγοντας «Είναι σαν να είσαι σε ένα πάρτι και το πάρτι γίνεται όλο και καλύτερο και μετά φτάνεις στο σημείο όπου το πάρτι βρίσκεται στο απόγειο του. Δεν ξέρεις τι παραπάνω μπορείς να πάρεις από αυτό. Συνειδητοποιείς, ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο. Αυτό ήταν».

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

InStyle.gr