Ο Justin Theroux επιτέλους «σπάει» τη σιωπή του για το διαζύγιο με την Jennifer Aniston

Ο Justin Theroux επιτέλους «σπάει» τη σιωπή του για το διαζύγιο με την Jennifer Aniston

Η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux στενοχώρησαν κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες άτομα όταν ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν μετά από δύο χρόνια γάμου και πέντε χρόνια κοινής πορείας τον περασμένο Φεβρουάριο. Σε πιο πρόσφατα νέα τώρα, ο ηθοποιός χαρακτήρισε αυτό το διαζύγιο «ανώδυνο».

Σε συνέντευξή του στους The New York Times, ο 47χρονος αποκάλυψε τις λεπτομέρειες του χωρισμού του με την Aniston. «Τα καλά νέα είναι ότι ήταν πιθανώς ο πιο – επιλέγω τα λόγια μου με μεγάλη προσοχή – ήταν ο πιο πολυτισμένος χωρισμός, καθώς δεν υπήρξε εχθρότητα», είπε χαρακτηριστικά.

«Κανένας από μας δεν είναι νεκρός, και κανείς μας δεν προσπαθεί να κάνει κακό στον άλλο. Είναι περισσότερο φιλικό το κλίμα. Είναι βαρετό, αλλά, ξέρετε, έχουμε σεβαστεί ο ένας τον άλλον αρκετά ώστε να είναι όσο ανώδυνο όσο θα μπορούσε να είναι. Ήταν σπαρακτικό μόνο υπό την έννοια ότι η φιλία δεν θα ήταν η ίδια πια», είπε ακόμα σχετικά με το «βελούδινο» διαζύγιό τους και πρόσθεσε, «Αλλά η φιλία μετατοπίζεται και αλλάζει κι έτσι το κομμάτι αυτό είναι κάτι για το οποίο είμαστε και οι δύο πολύ υπερήφανοι.»

Πριν από ένα μήνα, είχε τοποθετηθεί και η Aniston στο InStyle για το χωρισμό.

Ben Hassett/The Lindsay Thompson Company
Ben Hassett/The Lindsay Thompson Company

«Γελάω με τους περισσότερους τίτλους που έχουν γίνει όλο και πιο ανεκδιήγητοι. Υποθέτω πως δίνουν τροφή σε κάποια ανάγκη του κοινού, όμως εγώ επικεντρώνομαι στη δουλειά μου, τους φίλους, τα κατοικίδιά μου και πώς μπορώ να κάνω τον κόσμο καλύτερο. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά junk food που είναι ανάγκη να μπει και πάλι πίσω στο συρτάρι. Είναι τόσα πολλά αυτά που γράφουν. ‘Η Jen δεν μπορεί να στεριώσει με έναν άνδρα’ και ‘η Jen αρνείται να κάνει ένα παιδί γιατί είναι εγωίστρια και αφοσιωμένη στην καριέρα της’. Ή ότι είμαι λυπημένη και απαρηγόρητη με το χωρισμό. Αρχικά, χωρίς παρεξήγηση, δεν είμαι απαρηγόρητη και επιπλέον, όλα αυτά είναι απρόσεκτες υποθέσεις. Κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες. Κανείς δεν σκέφτεται πόσο ευαίσθητο θέμα μπορεί να είναι για τον σύντροφό μου και για εμένα. Δεν ξέρουν τι έχω περάσει ιατρικά ή συναισθηματικά.»

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα