Ο μπαμπούλας της αποτυχίας (και πώς να τον εξολοθρεύσεις μέσα σε τρεις ημέρες!)

Για αρχή, να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Θα έχεις διαβάσει κι εσύ όπως κι εμείς άπειρα κείμενα με τίτλους όπως «Πέντε εύκολοι τρόποι να καταπολεμήσεις το άγχος», «Έξι απλές ασκήσεις για να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου» κλπ.

Ε λοιπόν, όπως θα γνωρίζεις, ο κόσμος δεν είναι κουτός… Ευχάριστα και απλοϊκά άρθρα τέτοιου τύπου λειτουργούν περισσότερο συμβουλευτικά, παρά εγγυώνται αποτέλεσμα. Δεν σε παίρνουν μαζί τους, δεν είναι αυτός ο στόχος τους. Σου δείχνουν απλά έναν δρόμο και είναι στο χέρι σου να τον ακολουθήσεις – κάτι που άλλωστε ισχύει για κάθε τύπου συμβουλή.

Όμως υπάρχουν οι φωτεινές εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα – και μία από αυτές είναι το άρθρο που διαβάζεις αυτή τη στιγμή! Γιατί όταν λέμε ότι «θα εξολοθρεύσεις τον μπαμπούλα της αποτυχίας μέσα σε τρεις ημέρες», το εννοούμε απολύτως! Βλέπεις, τόσο είναι το διάστημα που χρειάζονται οι άνθρωποι του ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ (Μέθοδος Καλογήρου) για να σε εξοπλίσουν με τα κατάλληλα εργαλεία που θα χρησιμοποιείς από εδώ και πέρα στη ζωή σου για να αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, δυναμική και θάρρος και να πετύχεις τα θέλω σου. 

Τι θέλετε κύριε μπαμπούλα από τη ζωή μου; Λοιπόν ακούστε, σας έχω νέα!

Μακριά από τα γνωστά σεμινάρια αυτοβοήθειας με τα σοφά λόγια και τα διδάγματα που δύσκολα εφαρμόζονται, το σεμινάριο «Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ» που θα πραγματοποιηθεί αυτό το φθινόπωρο σε Αθήνα (28-29-30/9) και Θεσσαλονίκη (12-13-14/10), προσφέρει μέσα σε τρεις μέρες ένα πολύτιμο βίωμα. Μια δυνατή εμπειρία που, μέσα από επιστημονικές μεθόδους, συνδέει την ψυχή με το σώμα και το μυαλό (ακούγεται βαρύγδουπο αλλά δεν είναι!) για να σου δείξει ότι τα συναισθηματικά, τα επαγγελματικά και τα προσωπικά σου προβλήματα είναι ένας κόμπος που μπορεί να λυθεί όταν ΕΣΥ μάθεις να τον λύνεις. Να σου εξηγήσει ότι «όπου υπάρχει ένα πρόβλημα, δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνεις, αλλά κάτι που πρέπει να μάθεις».

«Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ» απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να κατακτήσουν την κορυφή και να κάνουν το επόμενο βήμα στα θέλω της ζωής τους και όχι αποκλειστικά σε αδύναμους χαρακτήρες, αν αυτό είχες κατά νου. Κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων, μεγάλες αθλητικές ομάδες, δημοφιλείς ηθοποιοί που ταλαιπωρούνταν από το άγχος της σκηνής (stage fright) και πολλές ακόμα «ισχυρές» κοινωνικές ομάδες, έχουν εμπιστευτεί και αποδεδειγμένα βοηθηθεί από τη «Μέθοδο Καλογήρου», με περισσότερους από έναν τρόπους. Πρόκειται για μια μέθοδο που συνεχίζεται επιτυχώς από το 1990, με πολλούς συμμετέχοντες να επιστρέφουν ξανά και ξανά, μιας και κάθε σεμινάριο είναι μοναδικό.

Αναζητάς λοιπόν ένα πραγματικό κίνητρο για το επόμενο βήμα στην καριέρα σου; Θέλεις να ξεπεράσεις κάποιον φόβο ή ένα μόνιμο άγχος που σε βασανίζει; Δυσκολεύεσαι να παίξεις ταυτόχρονα τους απαιτητικούς ρόλους της συζύγου, της μητέρας, της καλής φίλης και της σωστής επαγγελματία; Θέλεις να κατακτήσεις τα θέλω σου; Όποια κι αν είναι η πόρτα που θέλεις να ανοίξεις, το σεμινάριο «Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ» θα σου προσφέρει ένα κλειδί. Απόκτησέ το – και κράτα το για πάντα στην τσέπη σου.

Περιορισμένες θέσεις!

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες και δηλώστε συμμετοχή εδώ

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα