Νέα

Ο αγαπημένος σας Avenger κυκλοφορεί ΟΛΟΓΥΜΝΟΣ στο Σύνταγμα

Ανεβαίνει επικίνδυνα η θερμοκρασία μέσα στο καταχείμωνο από τον πανέμορφο, γυμνό άντρα στην πρωτεύουσά μας.

InStyle.gr

AVENGERS-THE-INFINITY-WAR homepage 600 X 500 Sebastian Stan

Ο Sebastian Stan είναι ένα πολύ καυτό αγόρι που στο μυαλό μας όταν δεν φοράει ρούχα ανταγωνίζεται τις θερμοκρασίες στην επιφάνεια του ηλίου. Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από το Gossip Girl και αγαπήσαμε ως Winter Soldier στους Avengers γυρίζει στην Ελλάδα αυτό το διάστημα τη νέα του ταινία με συμπρωταγωνίστρια την Denise Gough.

Μία από τις σκηνές της ταινίας, για την οποία δεν γνωρίζουμε πολλά, ήθελε τον Sebastian Stan να οδηγεί ένα ATV, γνωστή και ως γουρούνα, ολόγυμνος στο Σύνταγμα μαζί με την συμπρωταγωνίστριά του. Το JustJared εξασφάλισε τις εικόνες του γυρίσματος και τις ανέβασε σε ένα άρθρο που μπορούμε να θεωρήσουμε ότι είναι δώρο ανεκτίμητης αξίας στην ανθρωπότητα. Δείτε την εικόνα που μοιράστηκε το γνωστό celebrity site στο instagram και αν δεν νιώσετε μια κάψα, μια φούντωση, ακόμα αν και οι θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλές, να αλλάξουμε όνομα.


View this post on Instagram

#SebastianStan and his co-star #DeniseGough go completely #nude for a scooter ride while filming a scene for their new movie #Monday! Check out all the bare naked photos at the LINK IN BIO!

A post shared by Just Jared (@justjared) on

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο JustJared.

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

InStyle.gr