Νίκος Κοκλώνης: Αποκαλύπτει τι του ζήτησε η Caitlyn Jenner κατά την παραμονή της στην Αθήνα

Ο παρουσιαστής του It’s Show Τime, Νίκος Κοκλώνης, μοιράστηκε σε συνέντευξή του με τον διευθυντή του περιοδικού People, Γιώργο Πράτανο, το παρασκήνιο του ερχομού της Caitlyn Jenner στην Ελλάδα και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του ταξιδιού και του χαρακτήρα της.

Υπήρχε κάποια επιθυμία της που σου έκανε εντύπωση;

Ήθελε νωρίς το πρωί να πάει στην Ακρόπολη. Της είπα πως έχω πρόβες για το γύρισμα και πήγε μόνη της με τη συνοδεία της παραγωγής και της συντρόφου της. Όταν έφτασε στο Παναθηναϊκό Στάδιο, με πήρε τηλέφωνο σχεδόν κλαίγοντας. Ήταν εμφανώς συγκινημένη και μου είπε «Σε ευχαριστώ που μου έδωσες την αφορμή και την ευκαιρία να βρεθώ στην Αθήνα και να βρίσκομαι τώρα στο Παναθηναϊκό Στάδιο, εδώ που ξεκίνησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες». Μην ξεχνάμε πως το 1976 πήρε το χρυσό μετάλλιο στο δέκαθλο στους Ολυμπιακούς του Μόντρεαλ.

Ποια θέματα συζητήσατε;

Έμεινε στην Ελλάδα για λίγες ώρες, ουσιαστικά κουβεντιάσαμε στο καμαρίνι μου και μετά στον αέρα. Στο καμαρίνι είχα γλυκό νεράτζι του κουταλιού, με το οποίο ξετρελάθηκε. Μου ζήτησε να της στείλω στην Αμερική γλυκό νερατζάκι. Μιλήσαμε για όλα. Για τη διαδρομή της, για την περίπλοκη ζωή της, για την οικογένειά της, για την απόφασή της. Όταν έγινε η συζήτηση για το γύρισμα, έλεγε τόσο πολλά και ωραία πράγματα που δεν ακολούθησα τη σκαλέτα που είχαμε ετοιμάσει, οδήγησε μόνη της τη συζήτηση σε πιο προσωπικό επίπεδο, σε πολύ ωραία μονοπάτια. Ήταν μια πολύ ωραία κουβέντα.

Τι σου είπε στα παρασκήνια, πριν και μετά το τέλος του σόου;

Πριν βγούμε στο σόου μού είπε πως τώρα καταλαβαίνει γιατί οι Έλληνες είναι τόσο ευφυείς. Τι ρώτησα τι εννοεί και μου είπε πως, ακόμα και σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, παραγωγικά είμαστε τόσο δυνατοί. Μου είπε πως εντυπωσιάστηκε με το πόσα πράγματα έκανε ο βοηθός παραγωγής, εξηγώντας πως σε ένα αντίστοιχο αμερικανικό σόου θα χρειάζονταν πέντε άνθρωποι για να κάνουν όλα αυτά. Μου είπε πως είμαστε πολυπράγμονες και υπερ-αποτελεσματικοί! Πραγματικά εντυπωσιάστηκε με αυτό.

Διαβάστε περισσότερα στο PeopleGreece

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα