#Need: Βρήκαμε τα κραγιόν που θα φοράτε όλο το καλοκαίρι (και όλους τους μήνες μετά)

Τα κορίτσια του InStyle –και όλου του κόσμου, για να είμαστε ειλικρινείς- έχουμε μία εμμονή με τα κραγιόν. Κάνουν πιο εντυπωσιακό κάθε μακιγιάζ και μας κάνουν να μοιάζουμε σαν να έχουμε περάσει ώρα μπροστά στον καθρέφτη, ενώ στην πραγματικότητα δεν έχουμε ξοδέψει πάνω από μερικά δευτερόλεπτα για να τα απλώσουμε στα χείλη μας. That said, για να είναι το αποτέλεσμα άψογο και να μείνει σταθερό για ώρες, πρέπει να γίνει η σωστή επιλογή κραγιόν. Όχι, δεν θα χρειαστεί να ξεκινήσετε να τεστάρετε όλα όσα υπάρχουν στην αγορά γιατί το κάναμε ήδη εμείς για εσάς και ανακαλύψαμε τα κραγιόν που θα φοράτε όλο το καλοκαίρι.

Ήδη σας έχουμε αποκαλύψει πόσο αγαπάμε τα Cream lip stain της Sephora Collection, γιατί είναι σταθερά και ματ, χωρίς να ξηραίνουν τα χείλη, ενώ οι αμέτρητες αποχρώσεις τους εξασφαλίζουν πως σίγουρα θα βρούμε αυτό που ψάχνουμε. Φυσικά και θα μείνουν για πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της συλλογής μας, αλλά τώρα που κυκλοφόρησαν τα Cream lip stain με Matte metallic finish, θα τα αφήσουμε στην άκρη για λίγο.

Είκοσι ματ, μεταλλιζέ αποχρώσεις με ιριδίζουσες πέρλες καλύπτουν άψογα τα χείλη με έντονο, ελεκτρίκ χρώμα που έχει εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια για χείλη πάντα άψογα βαμμένα ανάλογα με τη διάθεσή σας. Από απόλυτα nude έως φλογερά κόκκινα, όλα τα lip cream  έχουν βελούδινη, άνετη υφή που καλύπτει και δεν «τρέχει», εξασφαλίζοντας πως δεν θα χρειάζεται να τα ανανεώνετε συνέχεια. Επιπλέον, διαθέτει απλικατέρ υψηλής ακρίβειας που επιτρέπει την εφαρμογή της σωστής δόσης προϊόντος, για να μην καταλήγετε με χρώμα στα δόντια ή εκτός περιγράμματος (έχει συμβεί σε όλες μας). Α, δεν σας είπαμε το καλύτερο: κάθε ένα από τα Cream lip stain με Matte metallic finish κοστίζει μόλις €11,95, οπότε μπορείτε να αποκτήσετε όλες τις αποχρώσεις που σας αρέσουν, χωρίς να χρειαστεί να «πεινάσετε».

Θα τα βρείτε στα καταστήματα Sephora και online στο www.sephora.gr.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα