Ναταλία Γερμανού: «Νιώθω πως το κοινό πλέον βαριέται πάρα πολύ εύκολα»
Ναταλία Γερμανού: «Νιώθω πως το κοινό πλέον βαριέται πάρα πολύ εύκολα»
Για τη νέα της εκπομπή στον Alpha, αλλά και για το Έψιλον μίλησε, μεταξύ άλλων, η Ναταλία Γερμανού στο περιοδικό Τηλέραμα και στην Αθηνά Ζαχαράκη.
Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής της.

Πώς θα είναι λοιπόν η νέα σου εκπομπή;

«Τόσο ξεχωριστή που νομίζω δεν χωράει σε λέξεις! Αυτό που εγώ και όλη η ομάδα θέλουμε να καταφέρουμε είναι ένα «σπιτικό» μεσημεριανό, που δεν θα έχει όμως επίκεντρο στην Αθήνα, αλλά θα αναζητεί τη θετική, την χαριτωμένη, την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων σε όλη την Ελλάδα. Σκοπός μας είναι να μη βρισκόμαστε εμείς στο σπίτι του τηλεθεατή, αλλά ο τηλεθεατής να βρίσκεται συνεχώς μαζί μας.«

Η ιδέα της φετινής εκπομπής είναι δική σου ή απλώς σου προτάθηκε; 

«Στους συνεργάτες με τους οποίους συναντιέμαι και πάλι έπειτα από το «Μες στην τρελή χαρά», έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Και αυτή η εμπιστοσύνη είναι αμοιβαία. Επομένως, βάζουμε όλοι τις δυνάμεις μας για το καλύτερο αποτέλεσμα και είμαι χαρούμενη που ζω αυτή τη δημιουργική περίοδο. Τολμώ να πω πως πρόκειται για την ευτυχέστερη επανασύνδση που θα μπορούσα ποτέ να ζήσω και γι’ αυτό κάνω το σταυρό μου και ευχαριστώ τον Θεό κάθε μέρα»

Λογικά σε αυτή τη ζώνη θα βρίσκεσαι «απέναντι» από τη Σάσα Σταμάτη και τον Μένιο Φουρθιώτη. Πώς αισθάνεσαι; Ανησυχείς για τον «ανταγωνισμό»;

«Ο Μένιος χτίζει την τηλεθέαση του εδώ και 6 χρόνια. Η Σάσα έκανε επίσης μια επιτυχημένη σεζόν. Όπως και να έχει όμως, σε όποια ζώνη έχω δουλέψει ή θα δουλέψω στο μέλλον, δεν βλέπω τους άλλους ως «ανταγωνισμό», αλλά ως «συναγωνισμό». Ο καθένας μας προσπαθεί με τον δικό του τρόπο να κάνει τη δουλειά του, που δεν είναι άλλη από το να ψυχαγωγεί το κοινό. Κι αυτό εγώ το σέβομαι. Όποιος λοιπόν και να είναι «απέναντι» μου, τον σέβομαι και τον θεωρώ εξίσου σημαντικό.»

Μιλώντας για τους «απέναντι» πως ήταν η τελευταία σεζόν στο Epsilon; 

«Τα πράγματα στο Epsilon ήταν μέχρι και την τελευταία στιγμή μια χαρά, καθώς τηρήθηκε κάθε όρος του συμβολαίου μου. Είμαι ευγνώμων για το χρόνο που πέρασα σε αυτό το κανάλι, από τη στιγμή όμως που μου δόθηκε η ευκαιρία να πραγματοποιήσει ένα όνειρο και να επιστρέψω «σπίτι μου, την εκμεταλλεύτηκα. Είχα μια λαχτάρα να γυρίσω στον Alpha. Ένιωθα νοσταλγία.»

Δεδομένου πως την περασμένη σεζόν κόπηκαν σχεδόν στον αέρα κάποια προγράμματα, πως περιμένεις ότι θα είναι η φετινή τηλεοπτική σεζόν; Θα έχουμε, βέβαια και πάλι αρκετά ριάλιτι… 

«Ο κόσμος βλέπει πάντα αυτό που θέλει. Αυτός έχει τη δύναμη και το τηλεκοντρόλ στις άκρες των δαχτύλων του. Επιπλέον, νιώθω πως το κοινό πλέον βαριέται πάρα πολύ εύκολα. Επομένως δεν μπορείς να προβλέψεις πως θα πάνε τα πράγματα. Όντως έρχονται νέες παραγωγές στην «αρένα», ενώ αναμένεται να έχει ενδιαφέρον και η μυθοπλασία, άρα έρχεται ένας ενδιαφέρων τηλεοπτικός χειμώνας. Εγώ, ωστόσο, θα ήμουν ευγνώμων εάν φέτος τα κανάλια δεν έκοβαν αμέσως, αλλά έδειχναν μεγαλύτερη επιείκεια στα προγράμματα. Εάν τους έδιναν χώρο και αέρα να αναπνεύσουν και χρόνο να συστηθούν καλύτερα στο κοινό, θα ήμουν πιο χαρούμενη.»

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα