Η Νάντια Μπουλέ τα τελευταία χρονια βρίσκεται στο επίκεντρο με το ταλέντο της στην ερμηνευτική ικανότητα on stage. Μετά τις εμφανίσεις στο Cabaret και το Rocky Horror Show, ξεχώρισε ως Εβίτα Περόν στην ομώνυμη παράσταση.

Μετά από τις παραπάνω επιτυχημένες εμφανίσεις, η όμορφη Νάντια πρόκειται να ενσαρκώσει το ρόλο της Olivia Newton-John στο κορυφαίο μιούζικαλ, Grease«Ξεκινάμε πρόβες με τον εξαιρετικό Δημήτρη Μαλισσιόβα με τον οποία κάναμε μαζί και την Evita, με θίασο που φτιάχνεται αυτές τις ημέρες και η πρεμιέρα μας προγραμματίζεται για τον Δεκέμβριο», εξομολογήθηκε στη RealNews.

Ωστόσο μετά από τη συγκεκριμένη παράσταση, έντονο ενδιαφέρον έχουν τα επόμενα βήματά της. Η Νάντια Μπουλέ, θα ερμηνεύσει τον μουσικό μονόλογο “Tell me on a Sunday” στα αγγλικά σε μία μικρή περιοδεία σε Ευρωπαϊκές πόλεις. Η αρχή όπως εξομολογήθηκε η ίδια θα γίνει στις 19 Μαρτίου 2018, στο Compagnietheatre του Άμστερνταμ.

Πρόκειται για ένα μιούζικαλ-μονόλογο σε μουσική του σπουδαίου Andrew Lloyd-Webber και στίχους του μετρ Don Black και θα παρουσιαστεί παντού στην αγγλική γλώσσα, εκτός από την Ελλάδα και την Κύπρο. Το έργο αφηγείται την ιστορία ενός κοριτσιού από την Αγγλία που ταξιδεύει στις ΗΠΑ, αναζητώντας την αγάπη χωρίς επιτυχία.

«Το να πρωταγωνιστείς σε ένα μιούζικαλ είναι πάντα μία πρόκληση  που απαιτεί όλες τις δυνάμεις σου. Όταν αυτό φέρει και μία υπογραφή σαν αυτή του Andrew Lloyd Webber, που έχει γράψει κάποια από τα μεγαλύτερα μιούζικαλ όλων των εποχών , η πρόκληση γίνεται ακόμη μεγαλύτερη», επεσήμανε η Νάντια Μπουλέ.

Peoplegreece.com