Μακιγιάζ

Να γιατί δεν θα ξαναπετάξετε ποτέ αυτά τα μικρά πινελάκια!

Κι όμως! Αυτά τα μίνι πινέλα σκιών με το σφουγγαράκι που έχουν μέσα οι παλέτες είναι το πιο χρήσιμο εργαλείο στο μακιγιάζ .

Χρύσα Δαρσακλή

Χρύσα Δαρσακλή

pinelaki-skias

Σίγουρα θα έχετε αγοράσει και εσείς μία παλέτα σκιών η οποία περιλαμβάνει αυτά τα μίνι πινελάκια με το σφουγγαράκι. Οι περισσότερες από εσάς τα πετάτε ή απλά τα χάνετε μετά από λίγο γιατί κατά πάσα πιθανότητα δεν τα χρησιμοποιείτε για την εφαρμογή των σκιών σας. Κι όμως, αυτά τα πινελάκια είναι πολύ πολύ χρήσιμα, οπότε φροντίστε να τα ξεθάψετε από το νεσεσέρ σας!

Σύμφωνα με makeup experts, είναι το τέλειο εργαλείο για να δημιουργήσετε smokey γραμμή eyeliner. Ναι, μπορεί να μην είναι ιδανικά για να απλώσετε τη σκιά σε όλο το βλέφαρο, αλλά αν θέλετε να υιοθετήσετε ένα cat eye look, χωρίς να χρησιμοποιήσετε υγρό eyeliner (το οποίο δυσκολεύει τις περισσότερες γυναίκες), τότε μόλις βρήκατε τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο. Το σφουγγαράκι «κρατάει» περισσότερη ποσότητα σκιάς από ότι τα κλασικά πινέλα για το eyeliner, ενώ το μικρό τους μέγεθος τα καθιστά πανεύκολα στη χρήση. Αν μάλιστα το γυρίσετε στο πλάι, τότε η γραμμή θα δημιουργηθεί μέσα σε δευτερόλεπτα!

smokey-eyeliner, mati, eye, cat eyeliner

Εκτός από το προφανές, aka την εφαρμογή σκιάς, τα συγκεκριμένα πινελάκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το blending του foundation ή του concealer σε περιοχές που δεν μπορεί να φτάσει το beautyblender σας, όπως κάτω από τα μάτια ή γύρω από τη μύτη.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα αγοράσετε μία παλέτα, μην πετάξετε αυτά τα πινελάκια, γιατί μπορούν να γίνουν από τα πιο χρήσιμα εργαλεία του μακιγιάζ σας!

Διαβάστε επίσης:

H Jessica Alba αποκάλυψε πώς κάνει κυματιστά τα μαλλιά της μόνη της μέσα σε 5 λεπτά!

Αυτά είναι τα χτενίσματα που θα κάνουμε όλες στα μαλλιά μας φέτος το χειμώνα!

Αυτά είναι τα βερνίκια που θα φοράτε στα νύχια σας όλο το φετινό χειμώνα!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Χρύσα Δαρσακλή