Must-Try: Τα powder lipsticks είναι τα νέα ματ κραγιόν

Παλιά είχαμε όλες lip gloss στη συλλογή μας, μετά ανακαλύψαμε τα κραγιόν, λατρέψαμε τα αυτά με τη ματ υφή και πλέον δεν αποχωριζόμαστε τα υγρά, που στεγνώνουν στα χείλη και μένουν αψεγάδιαστα για ώρες. Νομίζατε πως θα μείνετε πιστές για πάντα σε αυτά; Να που ήρθε η στιγμή να τα αφήσετε για λίγο κλεισμένα στο συρτάρι, γιατί ένα νέο, ολόφρεσκο trend μόλις έκανε την εμφάνισή του στον χώρο της ομορφιάς.

Ο λόγος για τα powder lipsticks, που χαρίζουν ματ αποτέλεσμα, χωρίς όμως να ξηραίνουν τα χείλη όσο τα υγρά κραγιόν. Αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν, είναι το γεγονός πως το τελικό look θυμίζει το ταμποναριστό,  blurred που μέχρι τώρα οι επαγγελματίες makeup artists πετύχαιναν με τη βοήθεια ρουζ πάνω στο κραγιόν. Επιπλέον, αφυδατώνουν λιγότερο τα χείλη, ενώ θα νιώθετε σαν να μην φοράτε τίποτα.

Καθώς είναι ακόμα μία σχετικά νέα τάση, στην αγορά δεν θα βρείτε άπειρα προϊόντα, αλλά τα παρακάτω που κυκλοφορούν ήδη στη χώρα μας είναι ακριβώς αυτά που χρειάζεστε.

Παλέτα Chanel Limited Edition Lip Balm and Powder Duo Chanel Limited Edition Lip Balm and Powder Duo

Μία συλλεκτική παλέτα χειλιών που πρέπει να βάλετε στο νεσεσέρ σας. Η συσκευασία της θυμίζει παλέτα σκιών, αλλά στην πραγματικότητα κρύβει μέσα της ένα lip balm για ενυδάτωση που απλώνεται σαν βάση και ένα κραγιόν σε μορφή πούδρας.

Pop Lip Shadow Cushion Matte Lip Powder της CliniquePOP LIP SHADOW CUSHION MATTE LIP POWDER CLINIQUE

Το εξαιρετικά συμπιεσμένο κρεμώδες χρώμα του Pop Lip Shadow Cushion Matte Lip Powder (24) γλιστράει αβίαστα και μετατρέπεται σε ένα ανάλαφρο, αποτέλεσμα πούδρας, δίνοντας στα χείλη ένα λαμπερό pop χρώμα και μοναδική ματ υφή. Το απλικατέρ του αποτελείται από ένα αντιβακτηριδιακό σφουγγαράκι που καθιστά εύκολη τη ρύθμιση της έντασης, ενώ η μοναδική υφή του εξασφαλίζει ένα άψογο, αποτέλεσμα χωρίς να επιβαρύνει τα χείλη.

Powder Puff Lippie Powder Lip Cream της NYX

powderpufflippie_main

Χάρη στο πινέλο με το ιδιαίτερο σφουγγαράκι, το νέο Powder Puff Lippie Powder Lip Cream (€9) εφαρμόζεται σαν αφρός για τελείωμα απαλό σαν πούδρα. Αποκτήστε μια πινελιά χρώματος σε οκτώ ζωηρές αποχρώσεις: από ζεστό ροδακινί έως αληθινό κόκκινο, και από παιχνιδιάρικο ροζ έως ψυχρό δαμασκηνί, για ένα ακαταμάχητο look σαν να σας έχουν μόλις φιλήσει.

Κραγιόν Color Sensational Powder Matte της Maybelline New York

maybellineΗ νέα σειρά Powder Matte χαρίζει δύο φορές πιο ματ και έντονο χρωματικά αποτέλεσμα από τα υπόλοιπα ματ κραγιόν, χάρη στη σύνθεσή του που μοιάζει με αυτή της πούδρας. Κυκλοφορεί σε έξι αποχρώσεις και κοστίζει μόλις €9.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα