Monday’s News: Τα νέα της ελληνικής showbiz που ίσως θέλετε να ξέρετε

«Τρέχατε» όλη μέρα και δεν προλάβατε να χαζέψετε στο internet τις ειδήσεις της ημέρας; Μην αγχώνεστε γιατί εμείς συγκεντρώσαμε παρακάτω τα πιο σημαντικά νέα της ελληνικής showbiz για να διαβάσετε πριν κοιμηθείτε το βράδυ.

Τα νέα της ελληνικής showbizΗ Ευγενία Σαμαρά τα «έβαλε» με το Πρω1νό μέσα από ένα insta story για την παραπληροφόρηση όσον αφορά στο γάμο του φίλου της Γιώργου Χρανιώτη. Όπως έγραψε, ο Γιώργος Χρανιώτης είναι 44 ετών, η σύζυγός του 30 –και όχι 23, όπως έλεγαν- και γνωρίστηκαν πριν 3,5 χρόνια στην Αθήνα – και όχι στην Τήνο.

panos vlachos ioanna triantafillidou, Τα νέα της ελληνικής showbiz

Άθελά της μάλλον, η Μαρία Σολωμού επιβεβαίωσε σε συνέντευξή της τον χωρισμό του Πάνου Βλάχου με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. «Είμαστε μαζί με τον Πάνο, δεν έχουμε χωρίσει. Εδώ και μία εβδομάδα, ο Πάνος βρίσκεται στην Ελλάδα και… μαζί μου! Μάλιστα με πετύχατε καθ΄οδόν για να τον συναντήσω. Είμαστε μια χαρά. Το γεγονός πως ο Πάνος είναι στο Λος Άντζελες για επαγγελματικούς λόγους, δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε μαζί. Απλά, δεν μένουμε πλέον κάτω από την ίδια στέγη, γιατί δεν γίνεται, αφού μένει στην Αμερική.Έχω σταματήσει πλέον να δίνω σημασία στο τι λέει ο κόσμος. Επειδή κάνει παρέα με τον Πάνο Βλάχο, που τέλος πάντων έχει χωρίσει, δεν σημαίνει πως εμείς δεν είμαστε μαζί. Είμαστε μαζί και τώρα ο Πάνος βρίσκεται στην Ελλάδα», δήλωσε η ηθοποιός επιβεβαιώνοντας την είδηση.

Το Σάββατο ήταν μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες στη ζωή της ηθοποιού Νικολέτα Βλαβιανού, καθώς πάντρεψε την κόρη της Μαρία Μαρκέτου με τον σύντροφό της Γιώργο Σάμιο.

Τα νέα της ελληνικής showbizΈνα χρόνο μετά τον χωρισμό της από τον μπασκετμπολίστα Γιώργο Μπόγρη, η Έλλη Κοκκίνου αποκάλυψε στο περιοδικό People αν υπάρχει νέος άντρας στη ζωή της.  «Είμαι μόνη μου, δεν έχω κάποια σχέση. Δεν ξέρω, όμως, τι θα μου φέρει η ζωή, αύριο, μεθαύριο. Αυτό που ξέρω είναι πως μια σχέση πηγάζει από το συναίσθημα, χωρίς να μπαίνει η λογική. Γι’ αυτό και είναι απρόβλεπτη», είπε μεταξύ άλλων.

Τα νέα της ελληνικής showbizΗ Chief Content Officer του καναλιού Epsilon, Άλκηστις Μαραγκουδάκη, επιβεβαίωσε πως η Δέσποινα Βανδή υπέγραψε συμβόλαιο για συνεργασία, με το πιθανότερο σενάριο να θέλει την τραγουδίστρια να αναλαμβάνει χρέη παρουσιάστριας στο X- Factor.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα