Μήπως ξεχνάτε και εσείς αυτό το βασικό βήμα στην περιποίησή σας πριν κοιμηθείτε;

Έχετε μία εξαντλητική μέρα, γυρνάτε σπίτι και το μόνο που θέλετε είναι να πέσετε γρήγορα για ύπνο. Μήπως όμως ξεχνάτε κάτι; Εκτός κι αν έχετε σκοπό να φράξετε τους πόρους σας, να βγάλετε σπυράκια και να θαμπώσετε το δέρμα σας, τότε ΠΡΕΠΕΙ να ξεβαφτείτε. Δεν θα μπορείτε να πιστέψετε πόσες γυναίκες παραλείπουν αυτό το βασικό βήμα επειδή είναι κουρασμένες ή απλά βαριούνται. Αν το κάνετε και εσείς, τότε σίγουρα ξέρετε πως όταν ξυπνάτε το πρωί η αντίδρασή σας με το που βλέπετε το πρόσωπό σας στον καθρέφτη είναι κάπως έτσι:

13going30Oh the horror! Εκτός από τις παραπάνω συνέπειες, προσθέστε φυσικά στη λίστα και τα panda eyes που θα έχετε χάρη στη μάσκαρα και το μολύβι γύρω από τα μάτια σας. Για να τα αποφύγετε όλα λοιπόν και το πρωί να σηκώνεστε από το κρεβάτι λαμπερές, φρέσκιες και αναζωογονημένες, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αφιερώνετε ένα με δύο λεπτά στο ντεμακιγιάζ και τον καθαρισμό της επιδερμίδας σας. Δεν είναι και τόσα πολλά, σωστά;

Ο πιο εύκολος τρόπος να το κάνετε αποτελεσματικά είναι να προμηθευτείτε τους ένα νεράκι Micellaire και δίσκους βαμβακιού. Απλά τοποθετείτε πάνω το γαλάκτωμα ή νερό micellaire σας, περνάτε τον δίσκο από το πρόσωπό σας και voila.. Καθαρή επιδερμίδα!

bioderma sensibioBioderma, Sensibio H20, €9,95

garnier micellaireGarnier, Νερό Ντεμακιγιάζ Micellaire 3 σε 1, €6,55

Και για εσάς τις «αμετανόητες τεμπέλες» υπάρχουν πάντα τα υγρά μαντηλάκια, που μπορείτε να έχετε στο κομοδίνο σας, ώστε να αφαιρείτε το μακιγιάζ ακόμα και όταν είστε ξαπλωμένες στο κρεβάτι. Και ναι, είναι ιδανικά ακόμα και για το αδιάβροχο makeup, οπότε δεν έχετε καμία δικαιολογία.

nivea facial wipesNIVEA Creme Care Μαντηλάκια Καθαρισμού Προσώπου 20τμχ: 2,99€

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα