Νέα

Μέσα από αυτό το φιλμ μπορείτε να μπείτε σε έναν μυστικό κόσμο – τον κόσμο της La Prairie

Δείτε το μαγικό φίλμ

InStyle.gr

A_TALE_OF_LUXURYΗ Ελβετική μάρκα πολυτελούς περιποίησης της επιδερμίδας, La Prairie, αποκαλύπτει ένα νέο κεφάλαιο της μοναδικής ιστορίας της με ένα νέο φιλμ. Το διάρκειας δυο λεπτών βίντεο τονίζει  τα τέσσερα σπάνια, πολύτιμα συστατικά που χρησιμοποιεί η La Prairie  στις πολυτελείς, χαρακτηριστικές,  συλλογές της.

Το φιλμ καλεί τον θεατή να εισέλθει σε έναν περιορισμένο, μυστικό κόσμο – τον Κόσμο της La Prairie.  Μέσα σε αυτόν, κάθε σπάνιο συστατικό – Πλατίνα, Χρυσός, Λευκό Χαβιάρι, Χαβιάρι – αποκαλύπτονται με την σειρά τους. Ο τόπος και ο χρόνος του σκηνικού παραμένουν σκόπιμα ασαφείς. Παρότι ο τόπος δεν είναι ξεκάθαρος, η αίσθηση μυστηρίου είναι αδιαμφισβήτητη. Η σιλουέτα μιας γυναίκας ελίσσεται ανάμεσα στα συστατικά που φαίνονται σαν έργα τέχνης στην πρωτογενή, καθαρή μορφή τους. Με το πιο απαλό άγγιγμα, το χέρι της στιγμιαία αγγίζει ελαφρά το γυάλινο κάλυμμα που εγκλείει κάθε συστατικό. Μια μαγική μεταμόρφωση ακολουθεί – μια μεταμόρφωση που είναι ταυτόχρονα πραγματική, μια ψευδαίσθηση, μια φαντασία, ένα όνειρο. Είναι η αντανάκλαση των επιθυμιών της.

Αυτό το φιλμ αποκαλύπτει μια ιστορία – την ιστορία του απροσδόκητου, την ιστορία για κάτι που ξαφνιάζει και ευχαριστεί“, εξηγεί ο Greg Prodromides, Chief Marketing Officer της La Prairie. “Είμαστε μια μάρκα που προέρχεται από έναν τόπο μυστήριου, μυστικότητας, ήσυχης πολυτέλειας, και επιλέξαμε να αποκαλύψουμε την ιστορία μας με ένα μοναδικό, μαγικό τρόπο – έναν που προκαλεί τον θεατή να ονειρευτεί, όπως ακριβώς κάνει και η La Prairie“, πρόσθεσε.A_TALE_OF_LUXURY_PLATINUM(1)

Η ενορχήστρωση, μια αυθεντική σύνθεση ειδικά για το φιλμ, είναι ταυτόχρονα κλασσική και σύγχρονη στην έμπνευση της, αντανακλώντας την ασάφεια του χωροχρόνου. Το αφηγηματικό μέρος έχει γραφτεί για το φιλμ και ερμηνεύεται από την Ladan Osman. Η κυρία Osman που είναι μια βραβευμένη Σομαλή – Αμερικανίδα ποιήτρια, της οποίας το έργο εμφανίζεται σε πολυάριθμες εξέχουσες εκδόσεις, ξεκίνησε την συνεργασία της με τον οίκο με το βίντεο, The Essence of La Prairie, που κυκλοφόρησε πέρυσι.  Αποδίδει τον κομψό, μινιμαλιστικό στίχο της, με τον κινητήριο ρυθμό του Προφορικού Λόγου, τονίζοντας  τον απότομο παλμό της γλώσσας, της μουσικής και της επεξεργασίας ώστε να μεταδώσει το συναίσθημα. “Γράφοντας τον στίχο για την Ιστορία της Πολυτέλειας, σκόπιμα έψαχνα να επισημάνω την ασάφεια του αφηγητή, την αινιγματική ποιότητα, έμφυτη αξία, της La Prairie“, δήλωσε η κυρία Osman.  “Οι εικόνες, η χρωματική παλέτα, η μουσική, η επεξεργασία –  ενώνονται για να εκφραστεί το μυστήριο, ο πλούτος, η ανεπιτήδευτη κομψότητα των τεσσάρων πολυτελών συλλόγων της La Prairie“, πρόσθεσε ο Gilles Esteve, Senior Art Director της La Prairie.A_TALE_OF_LUXURY_CAVIAR(1)

Έξι μήνες για την παράγωγη από το τμήμα Creative Studio του οίκου, με επικεφαλής τον David Naouri, δημιουργείται το φιλμ, αποκορύφωμα έντονης ενδοσκόπησης πάνω στην ιστορία της La Prairie. “Η πολυτέλεια είναι η κληρονομιά μας”, είπε ο κ. Prodromides.” Με αυτό το φιλμ, ελπίζουμε να εκφράσουμε τις αξίες στις οποίες βασίζεται αυτή η κληρονομιά – σίγουρα η Ελβετική ταυτότητα, αλλά και η κληρονομιά, η δεξιοτεχνία, και η σπανιότητα. Με την ενσωμάτωση εμπνευσμένης αισθητικής που με την σειρά της εμπνέει και αποτίνει φόρο τιμής στην ομορφιά, στην καθαρότητα, στην κομψότητα των πολύτιμων συστατικών μας, νιώθουμε ότι αυτό το φιλμ συνεχίζει την αφήγηση που ξεκίνησε με το φιλμ της μάρκας – είναι το επόμενο κεφάλαιο στο Legend of La Prairie”  πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

InStyle.gr