Μαίρη Συνατσάκη: Αποκάλυψε ότι έχει ένα δερματικό πρόβλημα που έχουμε πολλές

Η Μαίρη Συνατσάκη δεν διστάζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, τις καθημερινές της ανησυχίες.

Έτσι λοιπόν, το μεσημέρι της Πέμπτης βρέθηκε στον δερματολόγο και παραδέχτηκε μέσα από διάφορα Instastory, πως αντιμετωπίζει ροδόχρους ακμή. «Σας έχω πει ποτέ ότι έχω ροδόχρους ακμή; Δεν το ήξερα αλλά το ΄χω!».

View this post on Instagram

Έχουν γίνει κάπως σούπα τα GIVEAWAYS αλλά δεν κάνω ποτέ κι αφού με άφησαν τα κορίτσια στα headquarters θα το κάνω! 300€ δωροεπιταγή [350€ για την ακρίβεια, keep reading για να καταλάβεις] για ένα τυχερό για να αγοράσει οτιδήποτε θέλει από το μαγαζάκι μας! [www.buyaboo.gr] Έρχεται κι ο Άγιος Βαλεντίνος άλλωστε, εκμεταλλευτείτε μας… • Για να συμμετέχεις: [1.] follow me let’s be together, κάνε like και comment εδώ με tag φίλη ή φίλο που θα κερδίσει κι εκείνος 50€ δωροεπιταγή αν κληρωθείς [2.] follow το μαγαζάκι @buy_a_boo • Οι συμμετοχές κλείνουν την Δευτέρα στις 09:00 και η κλήρωση θα γίνει το μεσημέρι της ίδιας ημέρας και μπορείτε να συμμετέχετε όσες φορές θέλετε. Καλή επιτυχια ?

A post shared by Mary Sinatsaki (@mairiboo) on

Το συγκεκριμένο είδος ακμής, εμφανίζεται στους ενήλικες και είναι μία χρόνια φλεγμονώδη δερματοπάθεια του προσώπου, που για να την αντιμετωπίσει θα ακολουθήσει μία σειρά από θεραπείες.

Δείτε περισσότερα στο video παρακάτω.

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα