Meghan Markle-Πρίγκιπας Harry: Η σπάνια δήλωση του Παλατιού για το φύλο του μωρού τους

Το φύλο του μωρού της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη, παρά τις φήμες που προέκυψαν μετά το baby shower ότι είναι αγόρι. Το βρετανικό Παλάτι δεν συνηθίζει να κάνει δηλώσεις για τις εγκυμοσύνες των μελών της βασιλικής οικογένειας ούτε όμως να σχολιάζει και τις φήμες. Φαίνεται όμως ότι μια συγκεκριμένη φήμη ενόχλησε αρκετά την οικογένεια κι αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Μετά από τη δημοσίευση άρθρου που ανέφερε ότι η Meghan και ο Harry θέλουν να μεγαλώσουν το παιδί τους χωρίς φυλετικά στερεότυπα ή διακρίσεις το Παλάτι απάντησε. Το Vanity Fair έγραψε ότι το βασιλικό ζεύγος θέλει να ντύνει το μωρό με ουδέτερα χρώματα εκτός του ροζ και μπλε, αλλά και να μην παίζει με παιχνίδια που προσδιορίζονται ως “αγορίστικα” ή “κοριτσίστικα” όπως οι κούκλες ή τα αυτοκινητάκια.

Μάλιστα σύμφωνα με πηγές του περιοδικού, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry σχεδιάζουν  να φτιάξουν έναν χώρο στο νέο τους σπίτι, Frogmore Cottage  στο Windsor, το οποίο θα είναι οικολογικό και ουδέτερο ως προς το φύλο του μωρού και θα περιλαμβάνει υπνοδωμάτιο, playroom και ένα υπνοδωμάτιο για την μητέρα της Meghan, Doria Raglad.

Παρόλο που το άρθρο άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτές οι πληροφορίες να μην είναι απόλυτα ακριβείς, το Παλάτι σε μια σπάνια κίνησή του δια μέσου εκτποσώπου του απάντησε ότι “αυτή η ιστορία είναι εντελώς αναληθής”.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα