Meghan Markle: Ο λόγος που το ντύσιμό της θα μπορούσε να κάνει έξαλλο τον Στέλιο Κουδουνάρη

Meghan Markle: Ο λόγος που το ντύσιμό της θα μπορούσε να κάνει έξαλλο τον Στέλιο Κουδουνάρη

Είναι σίγουρα η εμφάνιση που έγινε viral αυτή την εβδομάδα. Πρόκειται για την στιλιστική γκάφα της Meghan Markle η οποία και θα μπορούσε να κάνει έξαλλο τον αγαπημένο μας σχεδιαστή Στέλιο Κουδουνάρη. Φανταζόμαστε ήδη τον κριτή του MSR να λέει: «Μα καλά πού πάς έτσι έξω;» Τον φανταζόμαστε επίσης να πηγαίνει να της τραβάει το ταμπελάκι από το φόρεμα. Ηθικό δίδαγμα; Συμβαίνει όχι μόνο στα κορίτσια του ριάλιτι μόδας, αλλά και σε Δούκισσες που φημίζονται για το στιλ τους.

markle-harry

Όλα συνέβησαν όταν το πριγκιπικό ζεύγος κατέφθασε στο αεροδρόμιο της Τόγνκα, στο πλαίσιο της περιοδείας του που είναι σε εξέλιξη.

etiketa

Τo κόκκινο κοκτέιλ φόρεμα που επέλεξαν οι στιλίστες της εγκυμονούσας Meghan από το διάσημο brand Self Portrait αξίας 345 λιρών συνδυασμένο με μαύρες γόβες Manolo Blahnik και clutch bag Christian Dior κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις όμως η απροσεξία της ετικέτας στη δημιουργία ήταν αυτή που τράβηξε τα βλέμματα όλων.

Οι φωτογράφοι φυσικά εστίασαν και στη φουσκωμένη κοιλίτσα της Δούκισσας του Sussex, η οποία διαγραφόταν κάτω απ’ το κόκκινο φόρεμά της.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα