Νέα

Meghan Markle: Χειρίζεται μόνη της τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram;

Έχει χρόνο να χειρίζεται τα social media της οικογένειας;

InStyle.gr

O λογαριασμός Sussex Royal δημιουργήθηκε στις αρχές Απριλίου στο Instagram και οι followers του μέχρι στιγμής ανέρχονται στους 4.6 εκατομμύρια και αυξάνονται κάθε μέρα και περισσότερο. Στον λογαριασμό έχουν δημοσιευτεί στιγμές απο τον αρραβώνα του δούκα και της δούκισσας του Sussex,αλλά και κάποιες εμφανίσεις τους.

Οι λογαριασμοί της βασιλικής οικογένειας τόσο στο Twitter όσο και στο Instagram διαχειρίζονται από μια ομάδα ανθρώπων, όμως τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια θεωρία πως η Meghan διαχειρίζεται μόνη της τον λογαριασμό στο Instagram ανεβάζοντας φωτογραφίες και γράφοντας τις αναρτήσεις.

Ο συντάκτης του ITV News, Chris Ship, υποστηρίζει ότι είναι ξεκάθαρο ότι η Meghan γράφει τις λεζάντες για τα δημοσιεύματα του Sussex Royal βάζοντας την προσωπική της πινελιά.

Η δημοσιογράφος Victoria Murphy, ειδική στα θέματα της βασιλικής οικογένειας, παρατήρησε οτι “είναι πολύ ενδιαφέρον να βλέπεις έναν ανεπίσημο λόγο και προσωπικό ύφος στα δημοσιεύματα του #SussexRoyal. “Νομίζω η Meghan έχει γράψει τα περισσότερα Instagram posts. Και αυτό είναι καλό για εκείνη .Δεν θα έπρεπε να την συγχαρούμε για την προσωπική και την άμεση εμπλοκή της; Πολύ καλύτερο από το να ζητάει από κάποιο προσωπικό να το κάνει”.

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

InStyle.gr