Νέα

Μεγάλη επιτυχία για την εταιρεία μόδας BSB, βραβεύτηκε από το Fashion TV

 

Διαβάστε τα πάντα για τη σημαντική διάκριση. 

Πέννυ Καρακάση

bsb, homepage image

Η εταιρεία μόδας BSB, στις 26 & 27 Απριλίου, συμμετείχε στη δημοφιλή και υπέρλαμπρη γιορτή της μόδας, τοFashiontv Spring Festival”, μια εκδήλωση που διοργανώνει το σημαντικότερο διεθνές κανάλι μόδας Fashiontv.

InStyle_600x600_2Η σπουδαία και άκρως εντυπωσιακή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι και συγκεκριμένα στο Παλάτι του Κοινοβουλίου, αδιαμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά κτίρια από αρχιτεκτονικής άποψης στον κόσμο.

Στην υπέροχη αυτή γιορτή μόδας πήραν μέρος πολλές και σημαντικές ευρωπαϊκές fashion εταιρείες και παρευρέθηκαν διεθνείς προσωπικότητες όπως ο Michel Adam (ο πρόεδρος της Fashion tv) και ο γνωστός ηθοποιός Armand Assante.

InStyle_600x600_

Επιπλέον, στην ίδια εκδήλωση φιλοξενήθηκε και ο φετινός ευρωπαϊκός διαγωνισμός ομορφιάς που ανέδειξε την Miss Europe 2018. 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Όμιλος B & F και συγκεκριμένα το fashion brand BSB, βραβεύτηκε ως «το μεγαλύτερο fashion brand με την ταχύτερη διεθνή ανάπτυξη».  Το βραβείο παρέλαβε ο κύριος Ευάγγελος Πούλιος, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ομίλου B & F.BRABEIO FASHION TV 4-2018

Η BSB έκλεψε τις εντυπώσεις και απέσπασε τα θετικότερα σχόλια από τους ιθύνοντες της παγκόσμιας μόδας και του επιλεκτικού κοινού με δύο υπέροχα catwalks όπου παρουσίασε μέρος των collection της για Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018 και Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018-2019 αντίστοιχα.

Μήπως τώρα έχετε ακόμα έναν λόγο να αγαπάτε τη BSB και να κάνετε αχαλίνωτο shopping επιλέγοντας κομμάτια από τη συλλογή της;

Ακολουθήστε το Instyle στο instagram

Πέννυ Καρακάση