Mediterranean Youth: Το brand με τα φυσικά καλλυντικά που πρέπει να γνωρίσετε
Unsplash

Skincare addicts, ετοιμαστείτε να γνωρίσετε το νέο αγαπημένο σας brand φυσικών καλλυντικών. Η Mediterranean Youth δημιουργήθηκε από δύο αδερφές, τη Μαρία & την Ευγενία Μπουσουλέγκα, οι οποίες μυήθηκαν στο χώρο της ομορφιάς από τη γιαγιά τους που παρασκεύαζε τα δικά της καλλυντικά όταν ζούσε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. «Μας μεγάλωσε με ιστορίες και μύθους γύρω από τα υλικά που μας προσφέρει η φύση της Μεσογείου, τονίζοντας τις ‘’μαγικές’’ και ευεργετικές ιδιότητες τους», δηλώνουν οι ίδιες.

Αυτές οι γνώσεις, σε συνδυασμό με τις σπουδές τους, τις οδήγησαν στο να εξελίξουν τις συνταγές που παρέλαβαν και σε συνεργασία με τους πιο αξιόπιστους, έμπειρους και καταξιωμένους επαγγελματίες της κοσμετολογίας, δημιούργησαν τη δική του σειρά φυσικών καλλυντικών.Mediterranean Youth

Εμπνευσμένες από την πλούσια γη της Μεσογείου, τα μοναδικά φυτά και βότανα της, δημιουργούν φυσικά καλλυντικά για να προσφέρουν στη σύγχρονη γυναίκα την απαραίτητη φροντίδα και περιποίηση, προστατεύοντας παράλληλα το δέρμα από τους παράγοντες που το επηρεάζουν και το ταλαιπωρούν καθημερινά. Το brand αναγνωρίζει πως η κάθε γυναίκα έχει τη δική της μοναδική ομορφιά και σκοπός τους είναι να αναδειχθεί μέσα από τα προϊόντα του, να είναι ‘’ΜΥ’’ για την κάθε μία από εσάς.

Ανακαλύψτε τα όλα εδώ.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα