Με αυτό το απλό τρικ θα βρίσκετε πάντα τι να βάλετε

Είναι πολλές οι φορές που δε μπορείτε να βρείτε τι να βάλετε. Αυτό βέβαια φυσικά συμβαίνει σε όλες τις γυναίκες κυρίως όταν βιάζονται. Φταίει η κακή διάθεση; Φταίει η βιασύνη; Φταίει η λάθος επιλογή ρούχων που έχετε κάνει στη μέχρι τώρα ζωή σας; Το αποτέλεσμα είναι ίδιο σε κάθε περίπτωση. Έτσι όταν δεν ακούσετε το ξυπνητήρι και σηκωθείτε από το κρεβάτι αργοπορημένη, όταν κανονίσετε κάτι τελευταία στιγμή, ή όταν θυμηθείτε ένα σημαντικό ραντεβού που είχατε διαγράψει από τη μνήμη σας, το πιο πιθανό είναι να τρέχετε σαν τρελή μέσα στο σπίτι, πετώντας ρούχα και παπούτσια δεξιά και αριστερά μέχρι να βρείτε το ιδανικό outfit για την εκάστοτε περίσταση.

Ο πιο σημαντικός κανόνας για να βρείτε λοιπόν το σύνολο που πρέπει είναι τόσο απλός και πιστέψτε μας θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση όποτε τον εφαρμόσετε. Το μοναδικό πράγμα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσετε την αναζήτηση των ρούχων και αξεσουάρ είναι να βαφτείτε και να φτιάξετε τα μαλλιά σας. Κατά τη διάρκεια της περιποίησης εντωμεταξύ, μπορείτε να σκεφτείτε τα υποψήφια outfits και έτσι να κερδίσετε χρόνο.

Οι περισσότερες από εμάς επιλέγουν πρώτα τα ρούχα και μετά βάφονται και χτενίζονται. Αυτό όμως είναι λάθος, γιατί πολύ απλά, όταν είστε περιποιημένη, είναι σίγουρο πως το αποτέλεσμα στον καθρέφτη θα σας ικανοποιήσει πολύ περισσότερο από ότι αν είστε ατημέλητη. Ακολουθήστε λοιπόν τις αμέτρητες συμβουλές για μαλλιά και μακιγιάζ που σας έχει δώσει η beauty editor του InStyle.gr, Χρύσα Δαρσακλή, επιλέξτε ένα ουδέτερο look που ταιριάζει με όλα τα ρούχα και μετά δοκιμάστε μπροστά στον καθρέφτη σας όλα τα υποψήφια σύνολα. Θα διαπιστώσετε ότι η επιλογή των ρούχων και αξεσουάρ είναι πολύ πιο εύκολη ενώ θα έχετε κερδίσει χρόνο, όπως είπαμε και πιο πάνω.

Σας φαίνεται υπερβολικό; Κι όμως δεν είναι, αν τονίσετε τα αγαπημένα σημεία του προσώπου σας με το σωστό μακιγιάζ, όλα θα σας ταιριάζουν λίγο καλύτερα. Δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε μια μέρα που θα είστε ψύχραιμη για να δείτε ότι όντως λειτουργεί και στη συνέχεια, πιστέψτε μας, θα το εφαρμόζετε συνέχεια.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα