Περιποίηση

Με αυτή την κρέμα ματιών θα πείτε αντίο σε μαύρους κύκλους και ρυτίδες

Trust us, θα αποκτήσει μόνιμη θέση στην "τουαλέτα" σας!

Χρύσα Δαρσακλή

Χρύσα Δαρσακλή

prosopo-kontino-koritsi-xamogelo-poniro-matia-xeili-500x500, κρέμα ματιώνΠροσπαθείτε να ανακαλύψετε την τέλεια κρέμα ματιών; Αυτή που θα εξαφανίσει τους μαύρους κύκλους και τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια σας; Μπορείτε να σταματήσετε, γιατί μόλις την βρήκαμε!

Ο λόγος για την νέα Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex Synchronized Recovery της Estée Lauder που συμβάλει στην πρόληψη και επιδιόρθωση των ορατών σημαδιών γήρανσης που προκαλούνται στο δέρμα από επιθετικούς παράγοντες όπως είναι,  η έλλειψη ύπνου, η ακτινοβολία UV, η ρύπανση, ακόμα και η έκθεση σε μπλε φως κατά τη διάρκεια της νύχτας.

 Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex Synchronized Recovery, κρέμα ματιώνΑυτή η 24ωρης ενυδάτωσης, τριπλής δράσης σύνθεση περιποίησης για τα μάτια,  επιδιορθώνει ενεργά, μειώνοντας θεαματικά την εμφάνιση των βασικών σημαδιών γήρανσης όπως είναι, οι γραμμές, τα πρηξίματα και η ξηρότητα. Χαρίζει φωτεινότητα στους μαύρους κύκλους μειώνοντας την εμφάνιση τους, σε μόλις 3 εβδομάδες.  Συμβάλλει στην πρόληψη ενάντια στις φθορές που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες χάρη στην αντι-οξειδωτική της η δύναμη 8ωρης διάρκειας.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Χρύσα Δαρσακλή