Με αυτή τη ρουτίνα περιποίησης διατηρεί η Kate Hudson το δέρμα της αψεγάδιαστο
Getty Images

Η Kate Hudson είναι από τις αγαπημένες μας σταρ του Hollywood για πολλούς λόγους: είναι down to earth, έχει χιούμορ, μιλάει ανοιχτά για τις ατέλειες και τις ανασφάλειές της και duuh τόλμησε να αποχωριστεί τα μακριά, ξανθά μαλλιά της και να κάνει pixie cut. Στη λίστα αυτή να προσθέσουμε και το γεγονός πως αποτελεί #bodygoals και πως στα 38 της χρόνια έχει την πιο τέλεια, αψεγάδιαστη επιδερμίδα που έχουμε δει. Για να αποκτήσουμε το σώμα της μάλλον θα πρέπει να «δουλέψουμε» σκληρά, αλλά για το δέρμα της τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Ετοιμαστείτε να κρατήσετε σημειώσεις, γιατί η ηθοποιός αποκάλυψε όλα τα μυστικά της και την ρουτίνα περιποίησης που ακολουθεί καθημερινά.

ρουτίνα περιποίησης, kate hudson,
Getty Images

Η ρουτίνα περιποίησης της Kate

«Επιτέλους έχω καταλήξει στη ρουτίνα ομορφιάς μου! Πάνω από όλα, μου αρέσει να είμαι ενυδατωμένη. Θυμάμαι διαρκώς πως πρέπει να πίνω νερό. Όταν πρόκειται για καθαρισμό, εύκολα μπορεί κανείς να πέσει στην παγίδα και να καθαρίσει υπερβολικά το δέρμα με νερό, απομακρύνοντας ταυτόχρονα και τη φυσική του υγρασία. Έτσι, όταν είναι δυνατόν, πλένω το πρόσωπό μου μία φορά την ημέρα, μόνο τη νύχτα, και -εδώ είναι ένα τέχνασμα- αποφεύγω να χρησιμοποιώ νερό! Μου αρέσουν τα λάδια καθαρισμού που χρησιμοποιούνται σε ξηρό δέρμα όπως το λάδι καθαρισμού της La Mer.

ρουτίνα περιποίησης, kate hudson, Στη συνέχεια, ολοκληρώνω τη διαδικασία με ένα toner ή micellar water που μου δίνει αυτό το έξτρα καθαρό, ενυδατωμένο συναίσθημα. Εάν χρειαστεί να καθαρίσω την επιδερμίδα μου το πρωί, χρησιμοποιώ τη Moisturizing Cool Gel Cream της La Mer, συνήθως πριν από έναν αντιοξειδωτικό ορό και πάντα στο τέλος αντηλιακό. Πιστεύω επίσης στη λήψη συμπληρωμάτων διατροφής τα οποία συμβάλουν στην υγεία του δέρματος. Το ιχθυέλαιο είναι ένα συμπλήρωμα που δεν είναι μόνο καλό για το δέρμα μας, αλλά είναι ιδανικό και για την καρδιά μας», αποκάλυψε η ίδια.

ρουτίνα περιποίησης, kate hudson, Εμείς πάντως σκοπεύουμε να προσθέσουμε στη δική μας ρουτίνα περιποίησης πολλά από τα tips της Kate. Εσείς;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα