Μακιγιάζ

Με αυτά τα τρικ θα κάνετε πάντα τέλεια την γραμμή του eyeliner

Είναι πανεύκολα και εγγυώνται 100% επιτυχία.

Χρύσα Δαρσακλή

Χρύσα Δαρσακλή

Splash News / Ideal Image

Splash News / Ideal Image

Το eyeliner είναι πανεύκολο για κάποιες αλλά για τις περισσότερες είναι το πιο δύσκολο πράγμα του κόσμου. Εμείς πιστεύουμε πως η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση αφού πιστεύουμε στην εξάσκηση και.. κρύβουμε τρικ το μανίκι μας. Διαβάστε παρακάτω τρία tricks για να κάνετε τη ζωή σας με το eyeliner ευκολότερη.

Τα δάχτυλα των ποδιών σας

Τι σχέση έχουν θα μας πείτε, τεράστια θα σας απαντήσουμε. Ένα κόλπο που κάνουν πολλοί makeup artists είναι το να σφίγγουν τα δάχτυλα των ποδιών τους. Κατά έναν μαγικό τρόπο, με το σφίξιμο των δαχτύλων στα πόδια το χέρι αποκτά μεγαλύτερη σταθερότητα. Γελάτε, το ξέρουμε αλλά το δοκιμάσαμε και πιάνει.

Η θερμοκρασία

Έχετε παρατηρήσει ότι κάποιες ημέρες το eyeliner σας εφαρμόζει τέλεια και κάποιες άλλες σας δυσκολεύει απίστευτα χωρίς να το έχετε αλλάξει; Δεν φταίει τίποτε άλλο παρά η θερμοκρασία στην οποία αποθηκεύετε το μακιγιάζ σας. Αν νομίζετε πως έχει αρχίσει να αλλοιώνεται η φόρμουλα τότε κάντε τα εξής: αν τη βρίσκετε πολύ υγρή, βάλτε το eyeliner στο ψυγείο. Αν την βρίσκετε πολύ πηχτή, βάλτε το στον ήλιο για λίγα λεπτά ή τρίψτε το για λίγα δευτερόλεπτα στα χέρια σας.

Η πιστωτική κάρτα

Όχι, δεν θα την χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε και άλλο ένα eyeliner αλλά θα την κάνετε χάρακα. Κρατώντας την σαν χάρακα πάνω από το μάτι σας σας βοηθά να κάνετε μια τέλεια γραμμή χωρίς λάθη και μουτζούρες. Ασφαλώς και αυτή η τεχνική θέλει κάποια εξάσκηση αλλά με την τρίτη φορά θα την έχετε τελειοποιήσει.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Χρύσα Δαρσακλή