Με αυτά τα προϊόντα περιποιείται η Τάμτα τα κατάξανθα μαλλιά της
Instagram @officialtamta

Αν έχετε ανοίξει πολύ το χρώμα των μαλλιών σας, έστω και μία φορά, τότε σίγουρα ξέρετε πόσο πολύ ταλαιπωρούνται κατά τη διάρκεια αυτής της διεργασίας. Τα μαλλιά γίνονται αδύναμα, ξηρά και θαμπά, για αυτό και μετά απαιτούν πολύ φροντίδα για να επανέλθουν στην υγιή τους κατάσταση.

Η Τάμτα είναι μία από τις γυναίκες που πρόσφατα έκαναν τα μαλλιά τους κατάξανθα, αλλά αν έχετε παρατηρήσει, δείχνουν λαμπερά και απαλά. Πώς το έχει καταφέρει; Με την σειρά Theraplex της Lorvenn.

Το σύστημα Theraplex, αποτελεί ένα προηγμένο σύστημα ενδυνάμωσης της τρίχας, κατά τη διάρκεια τεχνικών διεργασιών και όχι μόνο. Έτσι, κάθε γυναίκα μπορεί να πετύχει τέλειο χρωματικό αποτέλεσμα και μέγιστη προστασία των δισουλφιδικών δεσμών της τρίχας.

Τα εξειδικευμένα προϊόντα ενισχυμένης φροντίδας ολόκληρης της σειράς, έχουν ως κύρια συστατικά ένα ενεργό σύμπλοκο Πρωτεϊνών Μεταξιού προηγμένης τεχνολογίας, Φυσική Κερατίνη, Aloe Vera, Προβιταμίνη Β5, που σε συνδυασμό με επιπλέον ενυδατικούς παράγοντες, προστατεύουν, αναδομούν και θρέφουν σε βάθος την εύθραυστη και απείθαρχη τρίχα. Τα προϊόντα της σειράς έχουν ως αποτέλεσμα, μαλλιά υγιή, δυνατά, ενώ χαρίζουν χρώμα που διαρκεί!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα