Με αφορμή τα 20α γενέθλια του Sex and the City θυμόμαστε τα πιο iconic looks από τη σειρά

Το Sex and the City γίνεται 20 ετών. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πολλά να πούμε αλλά ίσως δεν υπάρχει λόγος να επαναλάβουμε για ακόμα μία φορά το πώς αυτή η σειρά κατάφερε να γίνει το Άγιο Δισκοπότηρο για κάθε γυναίκα, πώς βοήθησε να αναβαθμίσουμε το στιλ μας και πώς έκανε πολλά ακόμα πράγματα που τελικά κατάφεραν να την κατατάξουν στην πρώτη θέση με τις πιο αγαπημένες γυναικείες σειρές ever. Η Carrie Bradshaw δεν είναι ρόλος, είναι ιδέα, για κάθε fashionista και όχι μόνο. Με αφορμή λοιπόν αυτά τα 20α γενέθλια, θυμόμαστε μερικά από τα πιο iconic looks που πέρασαν από τη μικρή και τη μεγάλη οθόνη. carrie-bradshaw-tutu-skirt1

Ξεκινάμε με την τούλινη φούστα που βλέπαμε στις οθόνες μας κάθε φορά που ξεκινούσε το Sex and the City. Η Carrie τη φόρεσε και στην πρώτη ταινία όταν προσπαθούσε με τη βοήθεια των υπόλοιπων κοριτσιών να πακετάρει τα πράγματά της λίγο πριν από το γάμο της. Iconic Και απόλυτα σύγχρονη. We love it.

carrie bradshaw naked dress

To γυμνό φόρεμα που επέλεξε για το πρώτο της ραντεβού με τον Mr Big ήταν αυτό που της χάρισαν όταν πόζαρε για τη διαφήμιση της στήλης της στο λεωφορείο. Πολύ σέξι και πολύ σημαντικό μιας και αυτό ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει η πιο σημαντική ερωτική της ιστορία που τελικά την οδήγησε στα σκαλιά του δημαρχείου.

carrie lingerie dress

Στο τελευταίο της ραντεβού με τον Mr Big και λίγο πριν το τέλος του προτελευταίου κύκλου της σειράς εμφανίστηκε με αυτό το υπέροχο σύνολο. Ένα lingerie φόρεμα, ένα μπροκάρ παλτό με καταπληκτικό σχέδιο και φυσικά αυτά τα παραμυθένια Christian Louboutin πέδιλα που τελικά βέβαια της κατέστρεψε η Miranda όταν έσπασαν τα νερά της.

carrie bradsaw, homepage image, 600*600

Το πουά φόρεμα ήταν το πιο parisian chic σύνολο που επέλεξε όσο ήταν στο Παρίσι. Βέβαια δεν ήταν το αγαπημένο μας αλλά ήταν και αυτό μοναδικό. Το αγαπημένο μας δεν ήταν άλλο από το επόμενο.

carrie millefeuille dress

To αγαπημένο μας από το Παρίσι λοιπόν ήταν αυτό το millefeuille dress, όπως το αποκάλεσε ο Alexandr Petrowski όταν έφτασε αργοπορημένος στο ξενοδοχείο όπου τον περίμενε η Carrie. Μα τι είδους άντρας είναι αυτός που στήνει μια γυναίκα με ένα τέτοιο φόρεμα; Μεγάλη απογοήτευση.

carrie bradshaw belt bag

Before it was cool. Crop top και belt bag. Αυτό το σύνολό της δε θέλει ιδιαίτερα σχόλια. Αρκεί μόνο το γεγονός ότι είναι τρομερά επίκαιρο ακόμα και σήμερα, τόσα χρόνια μετά.

carrie bradshaw, best outfitsΗ λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά και φυσικά δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και στα αξεσουάρ. Αυτό το κολιέ με τις εκατοντάδες πέρλες ας πούμε, ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα μας και φυσικά δεν ήταν το μόνο. Θα επανέλθουμε στη συνέχεια.

carrie bradshaw dior newspaper dressTo Dior αυτό φόρεμα με το newspaper print σχεδίασε ο John Galliano, μιας και τότε ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής του Οίκου και το φόρεσε η Carrie την ημέρα που βρέθηκε με τον Mr Big και αυτός της ανακοίνωσε ότι παντρεύεται τη Natasha. Το είδαμε ξανά και στη δεύτερη ταινία Sex and the City, όταν οι δυο τους, παντρεμένοι πια, χωρίστηκαν για λίγο, γιατί η Carrie είχε ανάγκη να απομονωθεί στο παλιό της διαμέρισμα για να γράψει, και μετά ξαναβρέθηκαν για να βγουν οι δυο τους για φαγητό.

carrie bradshaw, sex and the cityΠερνάμε στην πρώτη ταινία και σ’ αυτό το πράσινο σύνολο που φόρεσε στην αρχή σχεδόν, αμέσως μετά το λευκό φόρεμα. Από πού να το πιάσουμε; Από το τέλειο φόρεμα; Το φανταστικό πανωφόρι ή την μοναδική statement τσάντα που είχε το σχήμα του Πύργου του Άιφελ; Ό,τι και να πούμε είναι λίγο.

carrie flower dressΚαι όταν λέμε λευκό, εννοούμε ακριβώς αυτό, με το λουλούδι, το οποίο φόρεσε απλώς για μια βόλτα στα μαγαζιά. Τι; Εσείς βγαίνετε με σανδάλια και jeans; Ναι, αλλά εσείς δεν είστε η Carrie.

sex and the city bride carrieΜπορεί να μην παντρεύτηκε με αυτό, αλλά δε μπορεί να λείπει από τη λίστα μας. Το νυφικό που σχεδίασε η Vivienne Westwood και της χάρισε αφού είδε τη φωτογράφισή της, ήταν ονειρεμένο.

9622-screen-shot-2015-01-16-at-11-56-15-am

 

Εδώ δε μπορούμε να μην αναφέρουμε συνολικά τα σύνολα των κοριτσιών μόλις προσγειώθηκαν στο Abu Dhabi. Η κάθε μία είχε κάτι ξεχωριστό και συνολικά ήταν όλες υπέροχες. Έχουμε βέβαια μια ιδιαίτερη αδυναμία στο διακοσμημένο με παγέτες Ralph Lauren παντελόνι της Samantha, αλλά όλες ήταν έτσι όπως έπρεπε.

samantha sex and the city 2 shopping

 

H Samantha λίγο πριν φορέσει ένα κίτρινο Gucci σύνολο και λίγο πριν πάρει το σκυλάκι της, βγήκε για ψώνια έτσι. Δε θα το ξεχάσουμε ποτέ.

satc2e

 

Επανερχόμαστε στη δεύτερη ταινία και στα looks που επέλεξαν οι τρεις φίλες για μια βόλτα στην έρημο. ΟΚ δεν ξέρουμε αν το θυμάστε αλλά μάλλον αυτό της Charlotte δεν ήταν το ιδανικό για να ανέβει σε καμήλα, αλλά σε κάθε περίπτωση ήταν όλες τους πολύ stylish.

Samantha kapelo

 

Πριν ο Jacquemus το εμφανίσει στην πασαρέλα και το κάνει ένα super hot αξεσουάρ για το καλοκαίρι, η Samantha φόρεσε αυτό το oversized καπέλο και μας έδειξε για ακόμα μία φορά πως είναι και αυτή πραγματικό style icon.

miley-cyrus-and-matthew-williamson-gallerySamantha και Miley Cyrus πόζαραν στο κόκκινο χαλί με το ίδιο ακριβώς σύνολο. Αρχικά ήταν κάπως άβολο αλλά τελικά με την παρότρυνση της Miley αγκαλιάστηκαν και φωτογραφήθηκαν σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Η λίστα δεν έχει τελειωμό αλλά δε μπορούμε να γράφουμε μέχρι αύριο. Αν θυμάστε κάποιο σύνολο που σας έκανε τρομερή εντύπωση και το έχουμε παραλείψει, θυμίστέ το μας με ένα σχόλιο. Εμείς έτσι κι αλλιώς τα λατρεύουμε όλα.

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα