Μαρία Μπεκατώρου – Υβόννη Μπόσνιακ: Οι τρυφερές ευχές στους συζύγους τους!

Μαρία Μπεκατώρου – Υβόννη Μπόσνιακ: Οι τρυφερές ευχές στους συζύγους τους!

Χθες ήταν του Αγίου Αντωνίου και δεν ήταν λίγοι όσοι είχαν την τιμητική τους, ενώ ανάμεσά τους βρίσκονται και εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz που είχαν την ονομαστική τους εορτή. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι ευχές και τα μηνύματα αγάπης από τα κοντινά τους πρόσωπα, που έσπευσαν να δείξουν πως δεν τους ξέχασαν.

Στο club των εορταζόμενων λοιπόν είναι και οι σύζυγοι δύο κολλητών φίλων, και πλέον και κουμπάρων, της Μαρίας Μπεκατώρου και της Υβόννης Μπόσνιακ. Αρχικά, η παρουσιάστρια έκανε τη δική της τρυφερή ανάρτηση μέσω instagram, όπου και ανέβασε μία ρομαντική τους φωτογραφία με τους δυο τους να χαμογελούν σε μία selfie με φόντο την θάλασσα. Τι κι αν έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις μιας και το αγαπημένο της show, Your face sounds familiar, μετρά λίγες μόλις ημέρες μέχρι την πρεμιέρα του; Η Μαρία πάνω από όλους και όλα έχει τον σύζυγό της, για τον οποίο και έγραψε στο caption: «Χρόνια πολλά στον Αντώνη της ζωής μου !Χρονια πολλά στον Αντώνη και την Αντωνια!»


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Χρόνια πολλά στον Αντώνη της ζωής μου !Χρονια πολλά στον Αντώνη και την Αντωνια !#mylove #happyday #nameday #ourlife #myboy #happytravelers #hongkong

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ mariampekatwrou στις

Η Υβόννη Μπόσνιακ, από την πλευρά της και αυτή σαν ερωτευμένη σύζυγος, δεν μπορούσε παρά να ευχηθεί και στα social media στον Αντώνη Ρέμο! Η σχεδιάστρια μόδας και πρώην μοντέλο έκανε ένα story στον λογαριασμό της στο Instagram, αναρτώντας μία φωτογραφία της με τον τραγουδιστή και γράφοντας: «Χρόνια πολλά αγάπη μου!» Μάλιστα, με πολλή δόση χιούμορ, συνδύασε την ευχητήρια δημοσίευσή της με το πολυσυζητημένο 10 years challenge ου έκαναν πολλοί στην εν λόγω πλατφόρμα τις τελευταίες ώρες και έγραψε σε hashtag: «9 years challeng» και «αφού πριν από ‘σένα δεν είχα ζωή».

Δείτε το ζευγάρι 9 χρόνια πριν, με τους δυο τους χαμογελαστούς σε κάποια βραδινή έξοδο:

mposniak

Να τους χαίρεστε!

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα