Marc Jacobs: Στον γάμο του πήγαν περισσότερα μοντέλα από όσα βλέπουμε στις πασαρέλες του
Instagram #marcandcharswedding

Ο διάσημος σχεδιαστής Marc Jacobs παντρεύτηκε τον σύντροφό του Charly Defrancesco σε μια ρομαντική και πολύ τρυφερή τελετή στη Νέα Υόρκη. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αγάπης και το γιόρτασε μετά σε μια δεξίωση όπου παραβρέθηκαν περισσότερα μοντέλα από ό,τι βλέπουμε στις πασαρέλες του για την Εβδομάδα Μόδας.

Οι καλεσμένοι φόρεσαν τις πιο εντυπωσιακές δημιουργίες του για να τον τιμήσουν αλλά και σύνολα που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε γάμους, όπως το κοστούμι που φόρεσε η Gaia Gerber και η Gigi Hadid. Ανάμεσα στους πολλούς καλεσμένους ήταν τα μοντέλα Christy Turlington, η Naomi Campbell, η Kate Moss, και οι αδερφές Gigi και Bella Hadid, αλλά και άλλες stars όπως η Rita Ora, Mya, η Lil Kim, η Christina Ricci και η Anna Wintour.

Το νιόπαντρο ζευγάρι φόρεσε για τον γάμο ασορτί διαμαντένιες καρφίτσες στο σχέδιο ενός πιγκουίνου, δώρο του Fabio Zambernandi, του design director του οίκου Prada και Miu Miu. Όπως έγραψε στο Instagram «Οι πιγκουίνοι έχουν μόνο έναν σύντροφο σε όλη τους τη ζωή. Είναι ένα καλό παράδειγμα πίστης». Ο Jacobs φόρεσε ένα μαύρο σμόκιν και ο Defrancesco φόρεσε ένα πράσινο βελούδινο κοστούμι.

Δείτε το νιόπαντρο ζευγάρι και τις φωτογραφίες των καλεσμένων από τον γάμο:

 

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News
Splash News
Splash News
Splash News
Splash News

 

 

View this post on Instagram

 

Slide thru sliders!! “Hi, we’re the new sous chefs”

A post shared by Char Defrancesco (@chardefrancesco) on

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα