Makeup Don’ts: Πέντε λάθη που δεν πρέπει να κάνετε την άνοιξη
Pixelformula

Επιτέλους, η εποχή που όλοι περιμέναμε είναι εδώ! Η άνοιξη ήρθε για να διώξει τον χειμώνα, το κρύο και τις βροχές και μαζί τους να πάρουν και διάφορες τάσεις της ομορφιάς. Γιατί ναι, κάθε σεζόν έχει κανόνες, τους οποίους πρέπει να ακολουθήσετε αν θέλετε να δείχνετε πάντα όμορφες και περιποιημένες. Για να μην είστε λοιπόν εκτός εποχής, σας δείχνουμε ποια είναι τα πιο συχνά λάθη που κάνουν οι γυναίκες για να τα αποφύγετε.

Όχι στις ψεύτικες βλεφαρίδες

Τον χειμώνα, σε συνδυασμό με έντονο μακιγιάζ, οι ψεύτικες βλεφαρίδες μπορεί να μη φαίνονται τόσο ψεύτικες, αλλά κάτω από τον ήλιο τίποτα δεν κρύβεται. Προτιμήστε μία αδιάβροχη μάσκαρα για μήκος και όγκο ή αν θέλετε οπωσδήποτε κάτι που να έχει πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, δοκιμάστε να βάλετε extensions στις βλεφαρίδες σας.

Όχι στο έντονο contouring

Αποφύγετε το έντονο contouring, αφού ο ήλιος μπορεί να αποκαλύψει κάθε ατέλεια στην εφαρμογή του. Προτιμήστε να «παίξετε» με το φως χρησιμοποιώντας highlighters σε υγρή μορφή που γίνονται ένα με την επιδερμίδα.

Όχι στο υπερβολικό bronzer

Το bronzer είναι το πιο δημοφιλές προϊόν του καλοκαιριού και εκεί πρέπει να μείνει. Γιατί αν ο ήλιος δεν σας έχει ακόμα «φιλήσει» φυσικά, θα δείχνει «ξένο» και υπερβολικό.

Όχι στο έντονο μακιγιάζ σε μάτια και χείλη

Το έντονο μακιγιάζ σε μάτια και χείλη, όπως ο συνδυασμός του smokey eye με bold κραγιόν, δεν είναι κατάλληλος για τους ανοιξιάτικους μήνες. Αντ’ αυτού εστιάστε ή στο ένα χαρακτηριστικό ή στο άλλο για ένα πιο φρέσκο και ανάλαφρο αποτέλεσμα.

Σκούρα χείλη

Τα σκούρα κραγιόν είναι από τις μεγαλύτερες μας αδυναμίες κατά τη διάρκεια του χειμώνα και του φθινοπώρου. Την άνοιξη και το καλοκαίρι όμως καλό είναι να αποφεύγονται, αφού δεν ταιριάζουν ιδιαίτερα με το ηλιοκαμένο δέρμα, ενώ έχουν ένα πολύ «σκληρό» αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα