Love Beauty and Planet: Το νέο vegan beauty brand που πρέπει να δοκιμάσεις!

Μια beauty editor πιάνει καθημερινά στα χέρια της ό,τι νεότερο υπάρχει στον κόσμο της ομορφιάς. Αμέτρητες σακούλες καταφθάνουν στο γραφείο και περιέχουν όλα τα νέα προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ, έτοιμα να δοκιμαστούν και να αξιολογηθούν. Σήμερα, είμαι εδώ για να σας μιλήσω για την άφιξη που με ενθουσίασε περισσότερο από κάθε άλλη.

«Όμορφα μαλλιά, λαμπερή επιδερμίδα και λίγη αγάπη για τον πλανήτη»

Αυτό είναι το tagline του brand Love Beauty and Planet που περίμενα καιρό και μόλις «προσγειώθηκε» στα χέρια μου. Όχι, δεν είναι άλλη μια σειρά περιποίησης που υπόσχεται να αλλάξει τα μαλλιά και την επιδερμίδα μας, αλλά μια σειρά που φροντίζει τόσο εμάς όσο και το περιβάλλον καθημερινά μέσα από #smallactsoflove! Υπέροχες υφές με λαχταριστά αρώματα που θα μας ταξιδέψουν στα πιο εξωτικά μέρη του κόσμου θα μας εμπνεύσουν να κάνουμε την αλλαγή στον εαυτό μας και στον πλανήτη.

Λόγος που αγαπώ ήδη τα Love Beauty and Planet #1: Είναι Cruelty Free και Vegan, με πιστοποίηση από τον οργανισμό PETA (people for the ethical treatment of animals) και την Ευρωπαϊκή Ένωση Χορτοφάγων. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν πραγματοποιηθεί πειράματα σε ζώα, ότι κανένα από τα προϊόντα δεν περιέχει ζωικά συστατικά και ότι δεν έχει γίνει εκμετάλλευση ζώων κατά τη διαδικασία παραγωγής του.

Λόγος που αγαπώ ήδη τα Love Beauty and Planet #2: Περιέχουν φυσικά συστατικά σε ποσοστό που ξεκινά από 90% και οργανικά ελαία, όπως το έλαιο καρύδας. Όλα είναι συλλεγμένα από βιολογικές καλλιέργειες δίκαιου εμπορίου με σεβασμό στη βιοποικιλότητα. Plus, όλες οι συνθέσεις είναι βιοδιασπώμενες σε ποσοστό έως και 99% -σύντομα το ποσοστό αυτό θα γίνει 100%.

Λόγος που αγαπώ ήδη τα Love Beauty and Planet #3: Όλα τα μπουκάλια είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλωμένα υλικά, μειώνοντας έτσι ουσιαστικά το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα και επιβαρύνοντας όσο το δυνατόν λιγότερο τον πλανήτη μας.

Η αγάπη όμως δεν σταματά εδώ, αφού το Love Beauty and Planet μάς καλεί να γίνουμε μέρος του κινήματος #smallactsoflove, υιοθετώντας τη δική μας μικρή πράξη αγάπης, φροντίζοντας το περιβάλλον. Οι επιλογές πάρα πολλές, όπως το να μειώσουμε το πλαστικό στη ζωή μας, να ανακυκλώνουμε περισσότερο, να μοιραζόμαστε πιο συχνά τη διαδρομή στο αυτοκίνητο με φίλους ή και γιατί όχι… να πάμε με ποδήλατό στη δουλειά. Κάποιες από τις δικές μου «μικρές πράξεις αγάπης» μπορείς να τις εντοπίσεις στο σπίτι μου. Είναι τα μεταλλικά καλαμάκια που έχουν αντικαταστήσει τα πλαστικά –τόσο απλό-, τα φυτά που τον τελευταίο καιρό ομορφαίνουν το μπαλκόνι μου –ναι, τα φύτεψα μόνη μου- και τα ρούχα που είχε βαρεθεί η κολλητή μου και τώρα έγιναν δικά μου –wardrobe recycle! Διαλέξτε το δικό σας #smallactoflove και ξεκινήστε σήμερα!

Και αφού σας απαρίθμησα τους λόγους για τους οποίους αγαπούσα τα Love beauty and Planet πριν καν τα δοκιμάσω, θα σας μιλήσω για τα συστατικά, τις υφές και τα αρώματα που με έκαναν φανατική από τη στιγμή που άνοιξα το πρώτο κιόλας βαζάκι. Από τα βάθη του τροπικού δάσους του Αμαζονίου μέχρι τις ερήμους του Μαρόκο, τα καλύτερα αιθέρια έλαια του πλανήτη συλλέχθηκαν προσεκτικά και βρέθηκαν στα χέρια μου, παίρνοντας τη μορφή λαχταριστών προϊόντων περιποίησης μαλλιών, περιποίησης σώματος και καθαρισμού προσώπου.

Ροζ Τριαντάφυλλο και Βούτυρο Muru Muru
Ποιος δεν αγαπάει το τριαντάφυλλο; Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν είναι το πρώτο άρωμα που μας έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε καλοκαίρι. Αυτό ίσχυε, στη δική μου περίπτωση τουλάχιστον, μέχρι να πιάσω στα χέρια μου αυτή τη σειρά. Από την εντυπωσιακή κοιλάδα των ρόδων στη Βουλγαρία το ροζ τριαντάφυλλο μαζί με το οργανικό βούτυρο muru muru δημιουργούν μια αξέχαστη εμπειρία, φροντίζοντας τα μαλλιά, αλλά και την επιδερμίδα του σώματος.
Ylang Ylang και Έλαιο Καρύδας
Καλοκαίρι για μένα σημαίνει καρύδα. Και αυτό το καλοκαίρι βρήκα την αγαπημένη μου μυρωδιά καρύδας σε αυτή τη σειρά. Από τις νήσους Κομόρες, τα κίτρινα λουλούδια αυτής της σειράς χαρίζουν θρέψη και λάμψη στα ταλαιπωρημένα μαλλιά και τυλίγουν την επιδερμίδα του σώματος με μια νότα πούδρας που θυμίζει γιασεμί και νότες φρούτων και μπαχαρικών.
Βούτυρο Καριτέ και Σανδαλόξυλο
Το πρώτο «χάδι» του ήλιου αφήνει στην επιδερμίδα μου ένα λαμπερό μαύρισμα και στα μαλλιά μου διακριτικές φυσικές ανοιχτές ανταύγειες. Η ξηρότητα όμως που το συνοδεύει δεν μου επιτρέπει πάντα να το απολαύσω. Βρήκα το αντίδοτο στο έλαιο του σανδαλόξυλου, που έρχεται από τη μακρινή Αυστραλία, το οποίο σε συνδυασμό με το βούτυρο καριτέ περιποιείται απαλά τα ξηρά μαλλιά μου, ενώ ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα του σώματος μου.
Νερό καρύδας και Άνθη Μιμόζας
Αυτή η σειρά είναι ιδανική για το καλοκαίρι στην πόλη, αφού συνδυάζει τις δροσερές φλοράλ μυρωδιές με την πάντα αγαπημένη μου καρύδα και την κανέλα. Ξεκινώντας από το εξωτικό Μαρόκο, το δυνατό και πλούσιο άρωμα της μιμόζας ενισχύεται με το άρωμα κανέλας – μελιού και τις φρουτώδεις νότες βατόμουρου με σκοπό να αναζωογονήσει τα μαλλιά και την επιδερμίδα του προσώπου και του σώματος.
Δεντρολίβανο και Vetiver
Ξυπνήστε τις αισθήσεις με το Vetiver από τη μαγική Αϊτή, το οποίο προσφέρει μοναδική αναζωογόνηση, την ίδια στιγμή που το οργανικό δενδρολίβανο συμβάλει στην καθημερινή αποτοξίνωση των μαλλιών και της επιδερμίδας του προσώπου. Να είστε προετοιμασμένη, αν έχετε αγόρι, θα σας τα «κλέβει» όλη την ώρα!

Το Love Beauty and Planet είναι εδώ και σου προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προιόντων που καλύπτει κάθε σου ανάγκη! Ανακάλυψε τη σειρά που σου ταιριάζει και γίνε και εσύ μέρος του κινήματος #smallactsoflove

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα