Νέα

Lisa Kudrow: Αποκαλύπτει πώς ένιωθε για τα κιλά της όταν συμπρωταγωνιστούσε στα Φιλαράκια με την Jennifer Aniston και την Courteney Cox

Τα πρότυπα ομορφιάς που την έκαναν να νιώθει "βουνό"

InStyle.gr

instagram @lisakudrow

Το να έχει ένας ηθοποιός επιτυχημένη καριέρα στο Hollywood είναι ένα δύσκολο ζήτημα, καθώς πέρα από το ταλέντο έχεις να αντιμετωπίσεις και θέματα όπως η εικόνα σου. Η ηθοποιός Lisa Kudrow, άρχισε να έχει αυτές τις αρνητικές εντυπώσεις για το σώμα της, όταν συμπρωταγωνιστούσε στη δημοφιλή σειρά «Τα Φιλαράκια» μαζί με την Jennifer Aniston και την Courteney Cox.

Μιλώντας στην podcast εκπομπή του Marc Maron, η Kudrow αποκάλυψε ότι ένιωθε πως η τηλεόραση επέβαλε ένα πρότυπο ομορφιάς για αδύνατες γυναίκες. Η πίεση να παραμένει λεπτή είχε και αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία της, όπως αποκάλυψε: «Όταν ήμουν υπερβολικά λεπτή, ήμουν άρρωστη συνεχώς».

Μάλιστα, η ηθοποιός σύγκρινε τον εαυτό της με τις λεπτές συμπρωταγωνίστριες της στην σειρά « Τα φιλαράκια» και ανέφερε πως«βλέπεις τον εαυτό σου στην τηλεόραση και λες είμαι το κορίτσι που μοιάζει σαν βουνό. Είμαι πιο μεγάλη από την Courteney Cox και τη Jennifer Aniston, ένιωθα τα κόκκαλα μου μεγάλα. Απλά ένιωθα ως η γυναίκα-βουνό δίπλα τους».

 

View this post on Instagram

 

Our girls 💁 #friends #phoebe #rachel #monica #jenniferaniston #courtneycox #lisakudrov #backto90s #warner

A post shared by Friends 90’s (@friends90s) on

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

InStyle.gr