Περιποίηση

Lip Fillers? Όχι αν αποκτήσετε αυτά τα προϊόντα που θα κάνουν τα χείλη σας πιο σαρκώδη

Χωρίς πόνο και χωρίς να ξοδέψετε μία μικρή περιουσία.

Χρύσα Δαρσακλή

Χρύσα Δαρσακλή

Getty Images

Getty Images

Με τις διάσημες σταρ του Hollywood να εμφανίζονται η μία μετά την άλλη με πιο σαρκώδη χείλη από τα φυσικά τους, ήταν αναμενόμενο να ξεκινήσουν να ακολουθούν το παράδειγμά τους κι άλλες γυναίκες. Ο δρόμος που χάραξε όμως η Kylie Jenner απαιτεί παχύ πορτοφόλι και συνεχείς επισκέψεις στον γιατρό, αφού το αποτέλεσμα των lip fillers δεν είναι μόνιμο.

Παραδεχτείτε το, και εσείς δεν βλέπετε καμιά φορά τις διάσημες σταρ και σκέφτεστε πώς θα ήσασταν με λίγο πιο σαρκώδη χείλη; Δεν χρειάζεται όμως να ξοδέψετε μία περιουσία για να το κάνετε, αφού με τους παρακάτω τρόπους θα δείτε το μέγεθος των χειλιών σας να μεγαλώνει σημαντικά.

Splash News / Ideal Image

Splash News / Ideal Image

Ο πιο εύκολος και οικονομικός τρόπος είναι να εφαρμόσετε την τεχνική του lip contouring. Μην σας ακούγεται περίεργο, το contouring μπορεί να γίνει και στα χείλη μας, ώστε να τα κάνουμε να φαίνονται πιο γεμάτα. Πώς ακριβώς; Αυτά που θα χρειαστείτε είναι δύο κοντινές αποχρώσεις μολύβι χειλιών – μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κραγιόν, αλλά το μολύβι θα έχει πιο σταθερό αποτέλεσμα.

Σχεδιάστε το περίγραμμα και γεμίστε όλη την επιφάνεια των χειλιών με την ανοιχτή απόχρωση του μολυβιού. Στη συνέχεια, απλώστε το πιο σκούρο στις εξωτερικές γωνίες, αναμειγνύοντας το χρώμα στο πιο ανοιχτό με το δάχτυλο σας ή ένα πινελάκι. Αν θέλετε ένα πιο δραματικό αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε αποχρώσεις που έχουν μεγαλύτερη αντίθεση μεταξύ τους ή προσθέστε περισσότερο από το ανοιχτό χρώμα στο κέντρο των χειλιών.

Η άλλη -σχεδόν- ανέξοδη και αποτελεσματική λύση είναι να επενδύσετε σε ένα plumping προϊόν που αυξάνει το μέγεθος των χειλιών προσωρινά, χάρη στη σύνθεσή του. Τα δικά μας αγαπημένα:

too faced lip injectionLip Injection Extrême της Too Faced, 20,72

 glamglow, plumprageous lip glossPlumprageous Gloss Lip Treatment της Glamglow, €22

Dior Dior Addict Lip Maximizer High Volume Lip PlumperDior Addict Lip Maximizer High Volume Lip Plumper,  €23,20

Vernis à Lèvres Plump-Up YSL, χείληVernis à Lèvres Plump-Up της YSL, 36,60

χείλη Needles No More® 3-D LIP PLUMPfix της Dr. Brandt

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Χρύσα Δαρσακλή