Λαίδη Λουίζ: Αυτή είναι η πανέμορφη ξαδέρφη του πρίγκιπα Harry

Ο βασιλικός γάμος πραγματοποιήθηκε χθες και μας άφησε speechless, καθώς ήταν πολλές οι εμφανίσεις που μας πήραν το μυαλό, με κυριότερη φυσικά της νύφης Meghan Markle. Μέσα στο Givenchy φόρεμά της και με τα υπέροχα μαλλιά και μακιγιάζ, ήταν μία από τις πιο όμορφες Δούκισσες που έχουμε δει.

Εκτός από τη Meghan όμως, υπήρχαν κι άλλες κυρίες που τράβηξαν τα βλέμματα και απέσπασαν τα θετικότερα των σχολίων. Μεταξύ αυτών ήταν πολλές celebrities που ήδη γνωρίζετε: Η Amal Clooney, η Victoria Beckham, η Oprah Wifrey είναι μερικές μόνο από αυτές. Υπήρχε όμως και μία παρουσία που πιθανότατα δεν θα είχατε καν υπόψιν σας και κατάφερε να εντυπωσιάσει με το δικό της τρόπο, την προσωπική της κομψή, διακριτική και εκλεπτυσμένη παρουσία. Πρόκειται για την έφηβη, μόλις 14 ετών Λαίδη Λουίζ, που είναι κόρη της Σοφίας της Κόμισσας του Γουέσεξ. Δείτε την ίδια και τη μητέρα της:

louiz

louiz

Η ξαδέρφη του Harry, όπως θα δείτε, επέλεξε chic midi φόρεμα σε τόνους του άσπρου και του μαύρου, το οποίο συνόδευσε με cropped jacket σε κρεμ απόχρωση και κλασικές μαύρε γόβες. Το outfit της ολοκλήρωσε με- τι άλλο;!- ένα ιδιαίτερο καπέλο με φτερό στρουθοκαμήλου, ενώ επέλεξε να κρατήσει ένα επίσης μαύρο clutch. Εσείς τι λέτε, δεν είναι μία πολύ ωραία φρέσκια παρουσία;

louiz

Αξίζει να αναφέρουμε πως σχεδόν έξι εκατομμύρια tweets αναρτήθηκαν χθες Σάββατο για τον γάμο μεταξύ του πρίγκιπα Harry και της Αμερικανίδας ηθοποιού Meghan Markle, και πολλά από αυτό αφορούσαν τους συγγενείς καθώς και τις ενδυματολογικές τους επιλογές.

Από τη μία τα ξημερώματα του Σαββάτου (ώρα Ελλάδας) ως τις 21:00 το βράδυ είχαν γίνει 5.958.397 αναρτήσεις σε όλο τον κόσμο για το γεγονός, εκ των οποίων σχεδόν 4,5 εκατομμύρια με το hashtag #RoyalWedding, διευκρίνισε η εταιρεία που ειδικεύεται στην παρακολούθηση των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθείστε το Instyle στο instagram

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα