Λάουρα Νάργες: Με αυτό το tip διατηρεί την σιλουέτα της

Λάουρα Νάργες: Με αυτό το tip διατηρεί την σιλουέτα της

Ήρθε η ώρα να μπούμε σε πρόγραμμα αποχαιρετώντας τις γαστρονομικές ατασθαλίες των γιορτών. Η Λάουρα Νάργες μιλά στο People για τις διατροφικές της συνήθειες και δίνει tip για μια άψογη σιλουέτα.

«Κάνω συχνά διατροφή. Ένα tip για να διατηρώ τη σιλουέτα μου είναι ότι πίνω δύο ποτήρια την ημέρα πράσινο τσάι ή λουίζα. Μετά τις γιορτές συνήθως μειώνω τις ποσότητες του φαγητού για να εκπαιδευτεί ο οργανισμός μου ξανά στις πρότερες διατροφικές μου συνήθειες. Αγαπάω να ξεκινάω την ημέρα μου τρώγοντας αυγά ή μία φέτα ψωμί σικάλεως με τυρί γκούντα. Αποφεύγω τις σφολιάτες και προτιμώ τα γεύματά μου να είναι αλάδωτα και ανάλατα. Φροντίζω να γυμνάζομαι καθημερινά. Ακόμα και όταν δεν προλαβαίνω να πάω στο γυμναστήριο, δεν εγκαταλείπω την προσπάθεια. Κάνω jogging, yoga και έχω σπίτι μου λάστιχο και σχοινάκι για μυϊκή ενδυνάμωση», είπε η Λάουρα Νάργες.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα