Kylie Jenner: Η θυσία που έκανε στην εμφάνισή της για την κόρη της
Getty Images

Μπορεί η Kylie Jenner να είναι μόλις 20 ετών και η μικρότερη αδερφή από όλες τις Kardashians, όμως η παρουσία της στο χώρο της showbiz είναι παραπάνω από αισθητή. Ότι και να συμβαίνει στη ζωή της, καταφέρνει να τραβά την προσοχή και τα βλέμματα όλων, αν και ο χρόνος έχει δείξει πως η ίδια προτιμά να κρατά κάποια κομμάτια της ζωής της κρυφά. Πριν από την εγκυμοσύνη της, την οποία επιβεβαίωσε μερικές μέρες μετά τη γέννα της κόρης της, η Kylie είχε αποκρύψει το γεγονός πως αύξησε τα χείλη της με fillers. Όταν αργότερα το παραδέχτηκε, αποκάλυψε πως τα χείλη της ήταν το σημείο του σώματός της για το οποίο αισθανόταν μεγαλύτερη ανασφάλεια και πλέον σχεδόν κανείς δεν θυμάται πως ήταν τα πραγματικά της.

Πώς έδειχνε πριν τα fillers στα χείλη της:

Getty Images
Getty Images

Ακριβώς λόγω του ότι η Kylie ήταν τόσο στενά «δεμένη» με τα νέα της χείλη, μας ξάφνιασε όταν εμφανίστηκε στη νέα διαφημιστική καμπάνια των εσωρούχων Calvin Klein με εμφανώς πιο λεπτά χείλη. Η reality star ήδη απέδειξε πόσο αφοσιωμένη είναι στην κόρη της, αφού δέχτηκε να μην ανανεώσει τα fillers της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, κάτι που λογικά θα συνεχιστεί και για το διάστημα του θηλασμού.

calvin-klein-s18-01-underwear_pr02

calvin-klein-s18-05-underwear_pr13FYI, σύμφωνα με ειδικούς, τα ίδια τα fillers δεν προκαλούν πρόβλημα στο έμβρυο, αλλά αν αντιδράσει ο οργανισμός σε αυτά, μπορεί να είναι απαραίτητη η λήψη αντιβιοτικών, το οποίο καλό είναι να αποφεύγεται. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον θηλασμό του μωρού, οπότε μάλλον η Kylie θα πρέπει να αρχίσει να αποδέχεται τα χείλη της όπως είναι φυσικά.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα