Νατάσα Παζαΐτη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή μετά από καιρό

Δύο μεγάλες συναυλίες με τίτλο «Τη ζωή μου ξετυλίγω» έδωσε ο Σταμάτης Σπανουδάκης στο θέατρο Παλλάς. Τον κορυφαίο δημιουργό τίμησαν με την παρουσία τους άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό αλλά και τον πολιτικό κόσμο της χώρας. Στη δεύτερη βραδιά που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Μαΐου, μεταξύ άλλων, το παρών έδωσε και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Νατάσα Παζαΐτη.

Αν και σπάνια πραγματοποιούν επίσημες εμφανίσεις, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε ευδιάθετους και χαμογεμαστούς. Η 52χρονη, εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά με την κομψή εμφάνισή της. Αν και απλή, κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα όλων, ενώ θετική εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή όσα χρόνια κι αν περάσουν.

NDP
NDP

Τα τελευταία χρόνια, η Νατάσα Παζαΐτη ακολούθησε την «πολιτική» του συζύγου της. Οπως ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής λοιπόν μετά την ήττα του στις εκλογές του 2009 αποσύρθηκε από τα φώτα της πολιτικής σκηνής στη Ραφήνα, έτσι και η κυρία Παζαΐτη βρέθηκε να κρατάει αποστάσεις από τα φώτα της δημοσιότητας. Έτσι, από στιλάτη σύζυγος του πρώην Πρωθυπουργού η παρουσία της πλέον είναι «ηχηρή» σε άλλους τομείς.

Πλέον, ειναι αφοσιωμένη στην επαγγελματική της σταδιοδρομία, καθώς είναι μία από τις σημαντικότερες χειρουργούς μαστού στη χώρα μας και στα δύο παιδιά που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, Κώστα Καραμανλή, τον Αλέξανδρο και την Αλίκη.

Να θυμίσουμε πως η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή, εδώ και ένα χρόνο έχει ανοίξει μόνη της ένα υπερσύγχρονο ιατρείο.
Η κα. Παζαΐτη είναι ειδική στην ογκολογική και την επανορθωτική χειρουργική του μαστού και το «Κέντρο Μαστού» της βρίσκεται στη λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος των Αμπελοκήπων.

Μάλιστα, είχε κάνει και μία ανάρτηση τότε μέσα από τη σελίδα της στο Facebook, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Με αγάπη για τη γυναίκα δημιούργησα το Κέντρο Υγείας Μαστού για να συνταιριάξω την εμπειρία, την επιστημονική κατάρτιση και την φροντίδα κάθε γυναίκας που θέλει να προφυλάξει τον εαυτό της από το να νοσήσει, αλλά και κάθε γυναίκας που ήδη νοσεί.
Είναι ένα υπερσύγχρονο ιατρείο όπου τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα σε συνδυασμό με την προσωπική σχέση που αναπτύσσω με κάθε γυναίκα ξεχωριστά διασφαλίζουν το άρτιο επιστημονικά και αισθητικά αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα