Νέα

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αυτή είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά

Kαι η πρώτη τους καλοκαιρινή εξόρμηση μαζί!

InStyle.gr

argiros1
Του έχουν χρεώσει στο παρελθόν πολλές σχέσεις με όμορφες γυναίκες της εγχώριας showbiz. Κάτι τέτοιο άλλωστε δεν είναι παράλογο καθώς δεν είναι λίγες όσες θα ήθελαν να είχαν στο πλευρό τους ένα «Παιδί γενναίο». Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Αργυρό που σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας freddo δείχνει να είναι ερωτευμένος με την τηλεοπτική κόρη του Κώστα Κόκλα από τη σειρά «Συμμαθητές», την όμορφη Κωνσταντίνα Κομματά.

Konstantina Kommata, teuxos 19, instyle, rige poukamiso, kokkina sneakers, leuko capri panteloni, kokkino autokinito

Η ξανθιά ηθοποιός φαίνεται πως κρατάει τα κλειδιά της καρδιάς του γνωστού τραγουδιστή! Η γνωριμία τους έγινε πρόσφατα όταν συναντήθηκαν  σε έξοδο κοινής παρέας. Έκτοτε οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν έχοντας όμως πάντα δίπλα τους πρόσωπα του φιλικού τους περιβάλλοντος. Άλλωστε τόσο ο Κωνσταντίνος όσο και η Κωνσταντίνα θέλουν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ, ο καλλιτέχνης και η ηθοποιός που γνωρίσαμε από τους «Συμμαθητές», έκαναν ήδη την πρώτη τους εξόρμηση στη Χάλκη για να περάσουν κάποιες ήσυχες στιγμές μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Πηγή: Peoplegreece.com

InStyle.gr