Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πώς σας φάνηκε το look της στο μεγάλο τελικό του MSR;


Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πώς σας φάνηκε το look της στο μεγάλο τελικό του MSR;

Μετά από αρκετούς μήνες, καθώς πήρε παράταση η προβολή του show, ολοκληρώθηκε χθες το My Style Rocks. Παρόλο λοιπόν που οι διαγωνιζόμενες έδωσαν το 100% των ικανοτήτων τους για να αποσπάσουν τον πολυπόθητο τίτλο της νικήτριας, τα βλέμματα έκλεψε η Kωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Η παρουσιάστρια του show του ΣΚΑΙ ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, τόσο με τις στιλιστικές όσο και με τις beauty επιλογές της. Πιο συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα επέλεξε για την μεγάλη βραδιά ένα extra glam φόρεμα, μια υπέροχη γοργονέ δημιουργία, διακοσμημένη με κρύσταλλα! Όπως βλέπετε, η τουαλέτα διαθέτει και cut out που είναι πολύ in αυτή τη σεζόν, ενώ κολακεύει πολύ τη σιλουέτα της, αναδεικνύοντας τα δυνατά της σημεία.

Όσον αφορά τα μαλλιά της, προτίμησε να τα έχει πιασμένα , αποδίδοντας ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στο πανέμορφο πρόσωπό της! Μάλιστα, φρόντισε να το πλαισιώσει με ένα ζευγάρι υπέροχα ασημένια μακριά σκουλαρίκια. Το μακιγιάζ της ήταν επίσης πολύ άρτιο με έμφαση στα μάτια, το οποίο και επιμελήθηκε ο γνωστός makeup artist Δημήτρη Δημητρούλη.

 


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

? Απόψε στις 21.00 ο Μεγάλος Τελικός στον @skaitv.gr ? #MyStyleRocksGr #SkaitvGr #Final

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη My Style Rocks Greece (@grmystylerocks) στις

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Είστε έτοιμοι??? @grmystylerocks @skaitv.gr Έφτασε η μεγάλη μέρα!!! ? ? ? #QueenDina #GrMyStyleRocks #SkaiTv Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις


Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα