Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μόλις ανέβασε την πιο hot φωτογραφία!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπορεί να μην βρίσκεται πλέον καθημερινά στις οθόνες μας, καθώς ολοκληρώθηκε το «My Style Rocks» και την προηγούμενη εβδομάδα παρακολουθήσαμε το μεγάλο τελικό του reality μόδας, ωστόσο συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας μέσα από τα social media!

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέβασε μια πολύ αισθησιακή και ατμοσφαιρική φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και απέσπασε χιλιάδες likes, όπως ήταν και αναμενόμενο. Στην ανάρτηση αυτή, που τάραξε τα νερά των followers της, τη βλέπουμε να εμφανίζεται πιο hot από ποτέ, φορώντας ένα mini μαύρο φόρεμα και χαμογελώντας εκφραστικά στην κάμερα! Ποιο είναι το location; Το κρεβάτι της!

Too hot in here or is it her?

Η Κωνσταντίνα, που ακόμη δεν έχουμε κάποια συγκεκριμένη πληροφορία για το τι μέλλει γενέσθαι στα επαγγελματικά της και την παρουσία της στην TV, είχε ομολογουμένως μία πολύ καλή σεζόν και κατάφερε να κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον το MSR με το πηγαίο χιούμορ της και τον αυθορμητισμό της!Μέχρι να μας γνωστοποιήσει όμως τι θα κάνει από εδώ και πέρα, φροντίζει να ανανεώνει το feed της με υπέροχες φωτό σαν την παρακάτω! Η παρουσιάστρια έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία: Find what you LOVE and let it Kill You. Πώς σας φαίνεται η παρουσιάστρια με little black dress?

Δείτε την εν λόγω ανάρτηση:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Find what you LOVE and let it Kill You ?♥️ #QueenDina #BeHappy #PossitiveVibes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις


Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα