Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η εμφάνιση στο Gala που έκλεψε τις εντυπώσεις!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η εμφάνιση στο Gala που έκλεψε τις εντυπώσεις!

Εντυπωσιακή ήταν και χθες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, σε μία ακόμη εμφάνισή της στο καθιερωμένο Gala της Παρασκευής για το My Style Rocks. Μάλιστα, χθες το concept ήταν στο κλίμα των εορτών και είχε θέμα το Ρεβεγιόν, οπότε είδαμε αρκετές grande εμφανίσεις, αλλά αυτή της παρουσιάστριας ομολογουμένως ξεχώρισε!

Η Κωνσταντίνα, συγκεκριμένα, έβαλε μία maxi μαύρη τουλέτα που θύμιζε άλλη εποχή και τραβούσε αμέσως όλα τα βλέμματα. Άλλωστε είναι ένα από τα αγαπημένα της χρώματα το μαύρο, αφού το έχει προτιμήσει σε πολλά βραδινά Gala, αποδεικνύοντας πόσο ταιριάζει με τα ξανθά μαλλιά, αλλά και την classy διαχρονικότητα του: It never gets out of style!


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Christmas Eve Gala ♥️??? @grmystylerocks @skaitv.gr ? by @gp2323 ___________________________________ Styling @tzela Dress @celiakritharioti Jewels @mantijewel Make up @dimitrisdimitroulis Hair @galla_kommwtiria #QueenDina #GrMyStyleRocks #SkaitvGr #??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις

Ειδικότερα, η χθεσινή της τουαλέτα δεν ήταν άλλου σχεδιαστή από την Σίλια Κριθαριώτη, την Ελληνίδα σχεδιάστρια συνώνυμο της κομψότητας και της θηλυκότητας. Την παράσταση έκλεψαν τα oversize υπέροχα μανίκια, αλλά και η αέρινη κίνησή του που προσέδιδε άλλη χάρη στην παρουσιάστρια.

Σχετικά με το beauty κομμάτι, η Κωνσταντίνα έπραξε πολύ σωστά και έπιασε τα μαλλιά της σε μία ελαφρώς ατημέλητη σύγχρονη κοτσίδα που της πήγαινε πολύ και την έκανε να μοιάζει πιο fresh από ποτέ! Άλλωστε, έτσι απογειωνόταν και το όλο look αφού δόθηκε η έμφαση στο φόρεμα και τους ώμους της, ενώ μας θύμισε πόσο sexy είναι τα κοντά φρατζάκια που πλαισιώνουν το μέτωπο και παραπέμπουν στην Brigitte Bardote.

 


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Soon ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις

Το μακιγιάζ της ήταν επίσης to the point, μιας και η παρουσιάστρια κατάφερε ακόμη μια φορά να μην παρασυρθεί από την ελευθερία που της δίνει η ώρα μετάδοσης του show και να το διατηρήσει σε πιο ήπιους τόνους. Προτίμησε λοιπόν, ένα πιο soft κραγιόν σε απαλή ροζ απόχρωση, με ελαφρώς πιο έντονο το eye look.

Την παράσταση έκλεψαν και τα σκουλαρίκια στα οποία η Κωνσταντίνα έδωσε το απαραίτητο ”βήμα” κρατώντας πιασμένα τα μαλλιά της. Πρόκειται για ένα ζευγάρι από μεγάλα luxury σκουλαρίκια στις αποχρώσεις του μαύρου και του άσπρου, που ολοκλήρωναν τα υπέροχα κοντινά της πλάνα και τα πήγαιναν στο next level!

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα