Νέα

Κι όμως, η Anna Wintour σ’ αυτή την περίσταση έβγαλε τα γυαλιά ηλίου της

Δείτε το σπάνιο στιγμιότυπο. 

 

Πέννυ Καρακάση

anna wintour, homepage image

Αυτή την περιόδο πραγματοποιείται η Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο. Λίγο πριν δούμε και το τελευταίο show είδαμε και κάτι άλλο που μας έκανε εντύπωση, εκτός από τη βασίλισσα Ελισάβετ στην πρώτη σειρά ενός fashion show. Η Anna Wintour, η σιδηρά κυρία της μόδας, δε συνηθίζει να αποχωρίζεται τα γυαλιά ηλίου της. Τα φοράει σχεδόν σε όλα τα events και κάπως έτσι μάλλον αποφεύγει να μιλήσει σε όποιον δε θέλει και αποφεύγει να δείξει και τα πραγματικά της συναισθήματα για όλα όσα βλέπει, μιας και οι εκφράσεις των ματιών είναι αυτές που πολύ συχνά μας προδίδουν για όσα σκεφτόμαστε.

The Commonwealth Fashion Exchange Reception At Buckingham Palace

The Commonwealth Fashion Exchange Reception At Buckingham Palace

Η Kate Middleton μπορεί να μην έδωσε το παρών λοιπόν σε κάποιο show, όμως μαζί με τη Sophie, κόμισσα του του Wessex, διοργάνωσαν ένα κοκτέιλ στο παλάτι του Buckingham. Από εκεί δε θα μπορούσε να λείπει και η Anna Wintour, η οποία σε ένδειξη σεβασμού προς το παλάτι, εμφανίστηκε, και φωτογραφήθηκε, χωρίς τα γυαλιά ηλίου-σήμα κατατεθέν της εμφάνισής της τα τελευταία χρόνια. Εκτός βέβαια από την Anna Wintour, εκεί ήταν και άλλες σημαντικές προσωπικότητες της μόδας, όπως οι Naomi Campbell, Alice Temperley και Stella McCartney.

The Commonwealth Fashion Exchange Reception At Buckingham Palace

Για να μην είμαστε άδικοι όμως, η Anna Wintour έχει φωτογραφηθεί ξανά στο παρελθόν χωρίς γυαλιά ηλίου, απλώς είναι κάτι που δε συνηθίζει γι’ αυτό τελικά, κάθε αντίστοιχη εμφάνισή της, είναι είδηση για τον κόσμο της μόδας.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Πέννυ Καρακάση