Κι όμως! Μπορείτε να κάνετε ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ μόνο με το ρουζ σας

Μήπως τελικά το μόνο που χρειαζόμαστε στο νεσεσέρ μας είναι ένα ρουζ; Τα κραγιόν, οι σκιές, τα highlighters και όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά; Σύμφωνα με την makeup artist Darya Kholodnykh από την Ρωσία, ναι, τουλάχιστον αν ο στόχος σας είναι να κάνετε ένα φρέσκο, φυσικό μακιγιάζ. «Αν με ρωτούσατε ποιο είναι το ιδανικό μακιγιάζ, θα σας έλεγα αυτό», δήλωσε η ίδια.

Η makeup artist ανάρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όπου δείχνει βήμα βήμα ακριβώς πώς δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο look με μόνο ένα ρουζ και φυσικά έχει γίνει viral. Δεν ξέρουμε αν η αιτία για αυτό είναι επειδή το τρικ είναι να περάσουμε από το στάδιο του κλόουν πριν ξεκινήσουμε το μακιγιάζ ή επειδή τελικά δεν χρειαζόμαστε όλα αυτά τα καλλυντικά που έχουμε στο νεσεσέρ μας για το τέλειο no makeup makeup look.

Πώς θα κάνετε ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ με μόνο ένα ρουζ

Το στάδιο του κλόουν φαίνεται να είναι απαραίτητο, οπότε ξεκινήστε βάζοντας ρουζ στα μάγουλα, στα χείλη, στα βλέφαρα, στους κροτάφους, στην άκρη της μύτης και στο πηγούνι. Όσο περίεργα κι αν σας φαίνονται κάποια από τα σημεία που βάζει ρουζ, το τελικό αποτέλεσμα θα εξαφανίσει κάθε σας προβληματισμό. Προσοχή μόνο να κάνετε πάρα πολύ καλό blending γιατί αλλιώς θα βγείτε έξω κυριολεκτικά σαν κλόουν.ρουζ, μακιγιαζ μονο με ρουζ

Φυσικά μπορείτε να δοκιμάσετε να αντιγράψετε το συγκεκριμένο μακιγιάζ χρησιμοποιώντας όποιο ρουζ έχετε ήδη, αλλά εμείς σας προτείνουμε να δοκιμάσετε ένα από τα παρακάτω. Η υγρή ή κρεμώδης υφή τους θα κάνουν το αποτέλεσμα πολύ πιο φρέσκο και λαμπερό από ένα ρουζ σε μορφή πούδρας, ενώ το blending θα γίνει μέσα σε δευτερόλεπτα.

ρουζ, L.A. Lights – Blendable Lip & Cheek Color, SmashboxΚρεμώδες ρουζ L.A. Lights – Blendable Lip & Cheek Color της Smashbox (€26)

raspberry-splash, ρουζ, wonderful cushionΚρεμώδες ρουζ Wonderful Cushion της Sephora Collection (€12)

 benetint benefit, ρουζΥγρό ρουζ Benetint της Benefit (€36)

teinte-universelle, guerlain, ρουζΡουζ σε μορφή τζελ La Petite Robe Noire Lipcheek της Guerlain (€35,60)

10 ROUZ Clinique-Chubby-Stick-Moisturizing-Cheek-Color-BalmΚρεμώδες ρουζ Chubby Stick Cheek Colour Balm της Clinique (€21,50)

 Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα