Κατερίνα Γερονικολού: «Γάμος και παιδί δεν είναι στα πλάνα μου»

Κατερίνα Γερονικολού: «Γάμος και παιδί δεν είναι στα πλάνα μου»

 Στο «Τv Έθνος» που κυκλοφορεί με το Έθνος της Κυριακής 25/11, η ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού αποκαλύπτει εξελίξεις για το ρόλο της «Όλγας» στο «Τατουάζ», απαντά στις ενδεχόμενες συγκρίσεις με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στα θεατρικά «Χτυποκάρδια στο θρανίο» και μιλά για τη διαχείριση της δημοσιότητας στη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.
Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος μιλά για το ρόλο του στην «Επιστροφή» του ΑΝΤ1 και εξηγεί γιατί δεν θα επέστρεφε στην παρουσίαση δελτίων ειδήσεων, ενώ η Δήμητρα Στογιάννη περιγράφει την γκεστ συμμετοχή της στο «Σόι» του Alpha και αποκαλύπτει πως ο πεθερός της ήταν γνωστός τραγουδιστής σε πανηγύρια! Σε συνέντευξή του ο Γιάννης Αποστολάκης αναφέρεται στο πως προέκυψε η ιδέα των «Θαλασσόλυκων» και επιβεβαιώνει πως θα είναι στο «Master Chef 3».

Στις σελίδες του TV Έθνος φιλοξενούνται ρεπορτάζ για τη νέα φωτογράφηση στο Next Top Model και τις ατάκες που θα μείνουν αξέχαστες στους τηλεθεατές, καθώς και και τα πρώτα ονόματα συμμετεχόντων στο Ελληνοτουρκικό «Survivor» και στο νέο κύκλο του «Your Face Sounds Familiar».

Μαζί αναλυτικός οδηγός 36 σελίδων με όλο το πρόγραμμα των καναλιών, οι ταινίες και οι αθλητικές μεταδόσεις της εβδομάδας και χρηστικές στήλες για το σπίτι, το παιδί, την υγεία και τη μόδα. Ακόμη αστρολογικές προβλέψεις και οι καλύτερες συνταγές για φακές.

Εξώφυλλο TV Έθνος

Διαβάστε περισσότερα στο Ethnos.gr

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα