Νέα

Kate Middleton: Η σπάνια δήλωσή της για τον μικρότερο γιο της

Η Kate Middleton μίλησε για τα κατορθώματα του μικρού πρίγκιπα

InStyle.gr

Η Kate Middleton δεν μας έχει συνηθίσει σε δηλώσεις για την οικογενειακή της ζωή, αλλά κάθε φορά που κάποιος την ρωτάει για τα παιδιά της δεν διστάζει να απαντήσει. Σε μια πρόσφατη επίσκεψή της στο Henry Fawcett Children’s Center στο νότιο Λονδίνο, η δούκισσα του Cambridge συνομίλησε με την Kriti, μια μαμά, για την ανάπτυξη του μικρότερου γιου της, πρίγκιπα Lοuis, που ετοιμάζεται σε λιγότερο από ένα μήνα να γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια με την οικογένεια του. 

Όπως είπε «Ο Lοuis θέλει να σηκώνεται συνέχεια» εξηγώντας ότι ο γιος της χρησιμοποιεί στράτα για να τον βοηθήσει να αναπτύξει γρηγορότερα τις κινητικές δεξιότητές του.

Μάλιστα, σύμφωνα με το περιοδικό Hello!, η Kriti αποκάλυψε και τη συνέχεια της συνομιλίας της όπου η Middleton είπε ότι ο μικρός Louis προσπαθεί συνεχώς να πιαστεί από τα έπιπλα για να ισορροπήσει ενώ η δούκισσα “τρέχει από πίσω του όλη την ώρα”

 

View this post on Instagram

 

The Duchess of Cambridge visited the Henry Fawcett Children’s Centre to see how the Lambeth Early Action Partnership (LEAP) are using the Parent and Infant Relationship Service (PAIRS) to support parents, carers and their children. At the Centre The Duchess joined parents and their children for ‘Together Time’, which provides space for parents to enjoy being with their babies or toddlers and includes singing, use of child led play and interaction. The session is designed to support parents’ ability to understand their child’s cues, feel more confident in their parenting and strengthen their relationship with their child.

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

InStyle.gr