Κate Middleton: H εμφάνιση της που μας θύμισε την πριγκίπισσα Diana
instagram @jetsetterua

H Κate Middleton είναι μία από τις πιο καλοντυμένες “γαλαζοαίματες” και  πάντα καταφέρνει ώστε οι εμφανίσεις της να είναι στιλάτες αλλά και σύμφωνες με το πρωτόκολλο του Παλατιού. Την Τρίτη η δούκισσα του Cambridge παρακολούθησε την έκθεση για την 75η επέτειο της D-Day στο Bletchley Park κι έκανε μια εμφάνιση που μας θύμισε ίσως την πιο stylish royal όλων των εποχών, την πριγκίπισσα Diana.

Η δούκισσα του Cambridge επέλεξε να βάλει σκούρο μπλε πουά φόρεμα της σχεδιάστριας Alessandra Rich και το συνδύασε με suede γαλάζιες γόβες της Emily London και ίδιας απόχρωσης τσάντα Smythson.

Οι χρήστες των social media έσπευσαν να σχολιάσουν την ομοιότητα με το midi πουά φόρεμα της πριγκίπισσας Diana, η οποία το είχε φορέσει το 1985 για φωτογράφηση της στο Kensington Palace. Πολλοί επιδοκίμασαν την Kate για τον φόρο τιμής που έκανε στην πεθερά της, ενώ κάποιος σχολίασε πως «τo καλό γούστο δεν βγαίνει ποτέ εκτός μόδας». Στο παρελθόν, η Kate είχε ξαναφορέσει το πουά φόρεμα στα 70α γενέθλια του πεθερού της πρίγκιπα Κάρολου.

 

View this post on Instagram

 

Woahhh!!! I cannot get over how beautiful Catherine looked today! She is so lean and thin and she has got Legs for Daysssssss!!! Slide for more pictures!!! We’ve seen this dress previously on an extended family photo!!! There is also a picture of Princess Diana wearing a very similar dress!!! What do you think about this dress? #Kate #Catherine #CatherineMiddleton #KateMiddleton #HRHKateMiddleton #HRHDuchessofCambridge #Duchess #DuchessofCambridge #KensingtonPalace #HRHPrinceWilliam #PrinceWilliam #DukeofCambridge #TheCambridges #HRHPrinceGeorge #PrinceGeorge #HRHPrincessCharlotte #PrincessCharlotte #PrinceLouis #HRHPrinceHarry #MeghanMarkle #MsMeghanMarkle #QueenElizabeth

A post shared by Kate Middleton (@katemiddleton.closet) on

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα