Kate Middleton: Έβαλε τα υπέροχα ζαφειρένια σκουλαρίκια της Diana!

Kate Middleton: Έβαλε τα υπέροχα ζαφειρένια σκουλαρίκια της Diana!

Πριν από λίγες μέρες, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton επισκέφθηκαν το Νταντί της Σκωτίας, προκειμένου να πάνε στο Μουσείο V&A, όπου είναι προστάτιδα η Δούκισσα. Για την περίσταση αυτή, η Kate έβαλε και πάλι ένα από τα αγαπημένα της κομμάτια, ένα tartan παλτό Alexander McQueen.

Ωστόσο, τα βλέμματα στράφηκαν και στα μαύρα αξεσουάρ της, καθώς ολοκλήρωσε το look με μαύρες Tod’s γόβες και ένα τετράγωνο box δερμάτινο και σουέντ τσαντάκι Manu Atelier “Bold”. Φορώντας και μαύρο οπάκ καλσόν, διατήρησε τα μαλλιά και το μακιγιάζ της σε ήπιους τόνους. Ειδικότερα, είχε τα μαλλιά της σπαστά κάτω, ενώ έβαλε πράσινη σκιά και nude κραγιόν.

Τα περισσότερα σχόλια αφορούσαν στα ζαφειρένια σκουλαρίκια της, καθώς ανήκαν κάποτε στην πριγκίπισσα Diana, ην πεθερά που δεν πρόλαβε να γνωρίσει. Έτσι, η Δούκισσα αποφάσισε να αποτίσει το δικό της φόρο τιμής στην μητέρα του συζύγου της με τον δικό της τρόπο! Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει, αφού τα έχει φορέσει ξανά!

Σύμφωνα με το blog Kate’s Closet, τα καρφωτά αυτά σκουλαρίκια μεταποιήθηκαν σε drop earrings, ενώ αποτελούν δώρο του William στη σύζυγό του!

kate

Britain Royals

Princess Diana Visits Birmingham

 

Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα