Karlie Kloss: Μόλις κουρεύτηκε σύμφωνα με την απόλυτη τάση για το 2019!

Karlie Kloss: Μόλις κουρεύτηκε σύμφωνα με την απόλυτη τάση για το 2019!

Η Karlie Kloss αποτελεί επισήμως εδώ και πολλά χρόνια ένα από τα μεγαλύτερα girl crush μας και όχι μόνο για την εξωτερική της εμφάνιση, καθώς υπάρχουν πολλά να αγαπήσει κανείς σε αυτήν την πανέμορφη νεαρή γυναίκα!

Το αγαπημένο top model όμως έχει και κάποια ευχάριστα νέα να μοιρασθεί με εμάς και να μας δώσει το απαραίτητο hair inspo που αναζητούσαμε από την αρχή του νέου έτους, εδώ και έναν μήνα. Συγκεκριμένα, η Karlie πήρε τη γενναία, ομολογουμένως, απόφαση να αποχωριστεί τα μακριά της μαλλιά και να τα κόψει σε ένα μακρύ καρέ! Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα κουρέματα και ονομάζεται το lob!

Ο hairstylist της έκρινε πως ήρθε η ώρα για ριζικές αλλαγές και αποφάσισε να ανανεώσει το look της όμορφης Karlie. Έτσι, δημιούργησε και πάλι με ένα stylish και chic κούρεμα, αναδεικνύοντας και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της!

Η νέα εμφάνιση της Kloss αποτελεί χωρίς αμφιβολία μία πολύ μεγάλη αλλαγή, αφού την είχαμε συνηθίσει να διανύει την πασαρέλα της Victoria’s Secret με τα πλούσια ξανθά μαλλιά της. Ωστόσο, η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς και το αποτέλεσμα τη δικαίωσε! Έτσι, εμπνέει και εμάς για το επόμενο κούρεμα, καθώς δεν υπάρχει μεγαλύτερο boost αυτοπεποίθησης από αυτήν την τονωτική ανανέωση που μας προσφέρει η νέα εικόνα μας στον καθρέφτη!

Φυσικά, το μοντέλο και ο διάσημος hairstylist της δεν θα μπορούσαν και να μην ποστάρουν το νέο hair look στο Instagram, αποσπώντας άπειρα θετικά σχόλια από τους followers. Πώς σας φαίνεται; Θα το τολμούσατε;

Δείτε τις αναρτήσεις:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Scissor happy week! Another big cut this time on @karliekloss #newyearnewhair #haircutbully ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harry Josh (@harryjoshhair) στις


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

You’ve been chopped ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karlie Kloss (@karliekloss) στις

 

Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα